Hawkins karta bakarken 1 ay sonrası için konuşmuş. Wano'da 1 ay geçmedi. Belki de bu olacakları görerek ittifakın durumu kötü dedi. Tayfa da yenilebilir.O değilde law da şimdi teachten tokadı yer. Bizimkiler de kizaru ve satürnden yer.
Hawkins karta bakarken 1 ay sonrası için konuşmuş. Wano'da 1 ay geçmedi. Belki de bu olacakları görerek ittifakın durumu kötü dedi. Tayfa da yenilebilir.O değilde law da şimdi teachten tokadı yer. Bizimkiler de kizaru ve satürnden yer.
AynenZoro vs Kizaru olur ve Zoro Kizaru'yu yener.
Aile ağacı SBS sonrası Zoro'nun itibarını düzeltecek ve Zorocuları gaza getirecek tek şey bu tarz bi vs olur keşke olsa cümbüşü görmek isterdim.Böyle bir şey yaşandığı an forumda rekorlar gecesi olur. Rekor mesaj rekor üye rekor ban diye gider
İlla etraftan hurda çekmesine gerek yok. İnsan kanında zaten demir bulunmakta. Onları manyetize edip rakibi etkisiz hale getirebilir veya kandan demiri alarak kevgire çevirebilirsin. Hem kandan demiri aldığın için vücuduna oksijen de taşınamaz.Sürekli etraftan hurda çekmek zorunda. Ne kısa ne orta ne de uzun mesafede inanılmaz bir saldırı gücü yok. En güçlü saldırısı dahi üst seviye karakterler için öyle ahım şahım bir şey değil. Kimisi sıyrılır kimisi karşılar lazer sıkıyor. Meyve yemese daha güçlü olurdu en azından hakiye abanırdı
Dediğim gibi şu manyetizmayı en iyi kullananlar Manyeto ve Risotto Nero olmuştur bana göre. Kid de akıl yok ki kullansın.Risotto Nero kadar yapsa bile yeterliydi. Nero nun manyetizma yeteneği Kid den bile azdı ama kat be kat daha ölümcül kullanıyordu.
Kid yukarıda gösterdiklerimden daha ölümcülünü de yapabilirdi hem onun o zalim kişiliğine de uyardı
Dostum Kid işlenmeden önce bizim de aklımızda o tarz şeyler vardı elli kere yazmışımdır adaların manyetik alanıyla oynayacak metali eğip bükecek magneto gibi gezecek vs diye de görüyoruz ki anca magneto cosplay yapabiliyor. Meyvesi düşünüldüğü gibi çıkmadı zerre özenmemiş tasarlarken Oda.İlla etraftan hurda çekmesine gerek yok. İnsan kanında zaten demir bulunmakta. Onları manyetize edip rakibi etkisiz hale getirebilir veya kandan demiri alarak kevgire çevirebilirsin. Hem kandan demiri aldığın için vücuduna oksijen de taşınamaz.
Dediğim gibi şu manyetizmayı en iyi kullananlar Manyeto ve Risotto Nero olmuştur bana göre. Kid de akıl yok ki kullansın.
Ben direk meyvenin yeteneğini kastetmiştim. Manyetizma ile koca koca hurdaları kaldırabilen adam dediklerimizi hayli hayli yapabilirdi ama dediğin gibi düzgün işlenmedi tıpkı serideki bir çok meyve gibi. Varsa yoksa zoan işleniyorDostum Kid işlenmeden önce bizim de aklımızda o tarz şeyler vardı elli kere yazmışımdır adaların manyetik alanıyla oynayacak metali eğip bükecek magneto gibi gezecek vs diye de görüyoruz ki anca magneto cosplay yapabiliyor. Meyvesi düşünüldüğü gibi çıkmadı zerre özenmemiş tasarlarken Oda.