Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'in ve Law'ın neden bir Yonkou'dan uzak olduğunu gösteren güzel bir çalışma olmuş. Oda bu resimde bize bunu güzel göstermiş.

Henüz YC1+ olan birinin Shanks karşısında çok fazla bir şansı zaten yoktu. Kendini aşırı kasan biri ve buraya kadar nasıl hayatta kalmış şaşılacak bir şey.

Big Mom'u yendiler diye arşa çıkardığınız Kid daha hamle bile yapamadan şamarı yedi.

Bir de Katakuri'yle kıyaslayanlar vardı. Cevaplarını almış oldular umarım.

Luffy>Shanks>Teach>Yamato>=Ben Beckman>=Katakuri>=Law>=Zoro>=
Sanji>=Kid>=Marco>=King>=Shiryu
 
Shanksin komutanları arasında cüce var. Ağzı bozuk biri ve ağzı tövbe bismillah biri var.

Bu arada Shanksin saldırısı kesici değil. Ezici parçalayıcı bir şok dalgası. Oden de kesilmemiş içeriden hasar almıştı. Gene aynı şey oldu. Adam haki fırlatıyor.
 
Meyvesine kötü demezdim açıkçası ama diğer dediklerine katılıyorum. Shanks ın çapı belliydi Kid in çapı belliydi. Shanks ın zaten rakipleriyle BM Luffy Tiç gibi onları küçümseme, test etme ya da onlarla oynama gibi niyeti hiç olmadı. Bu durum ta ilk bölümde haydutun anlının çatısından vurmasından beri geçerliydi. BM de Shanks mentalitesinde olsaydı emin olun Kid i de Law ı da teklerdi. Shanks ta şu noktada Kid gibi birini tekleyemeyecekse tezgâhı toplasın gitsin yani ne diyim.
Sürekli etraftan hurda çekmek zorunda. Ne kısa ne orta ne de uzun mesafede inanılmaz bir saldırı gücü yok. En güçlü saldırısı dahi üst seviye karakterler için öyle ahım şahım bir şey değil. Kimisi sıyrılır kimisi karşılar lazer sıkıyor. Meyve yemese daha güçlü olurdu en azından hakiye abanırdı
Shanks şimdi Kidden güçsüz biriyle dövüşsün aynı şekilde tek atamaz . Tipik E.oda taktiği .

Kaido ölü Kinemona tüm hıncıyla vurdu hem de kafasının ortasına ne Oden ne Luffy etkisi bırakamadı . Aynı şey .

ciddiye almadım şahsen . Şu an Shanksın epik giriş yapması gerekiyordu , yaptı bitti .
Luffy her arc çer çöple uğraşıyor arc uzasın diye. Ciddiye alıp girişse o da mevzuları uzatmadan bitirir. Kale alınmaması gereken kolpadan uzatılmış dövüşlerdir Shanks'ın Kid'e yaptığı şeyin bir benzerini Kaido da yapardı misal.
 
Kid korsanlarına üzüldüm gerçekten yalan yok. Aptal cesaretli kaptanlarının arkasında öylece telef oldular da şu hareket nedir yahu.

Adamlar zaten sizin gemiyi öyle ya da böyle batıracaklar bari bir duruşunuz olsun. Şu hareketi bizim Usopp bile yapmazdı.
Garibim mc olmadığından böyle durumlarda kendini kurtaracak güçlü kişiler spawn olmuyor maalesef.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık