Shanks Kid korsanlarının yarası iyileşti mi diye baktırmış. Bir de adama zalim derler
Kid sağolsun. Çok güzel hatırlattı bana bu hikayeyi.Çekirge hikayesini bilir misin?
Killer'in seviyesi konusunu bir gün yüzüne çıkarmak lazım. Sağ kol seviyesi olduğunu düşünenler vardı.3 milyonluk kaptan ve sağ kol aynı anda tek yemiş. Her ne kadar sevmesem de ben bile yazmazdım bu senaryoyu.
Oy değiştirmeyi kapamış.Bende kandırılmış olabilirim orayı hiç karıştırmaKiller'in seviyesi konusunu bir gün yüzüne çıkarmak lazım. Sağ kol seviyesi olduğunu düşünenler vardı.
Bende mecbur yc2 oyuna bastım daha altı olmadığı için. Killer kağıt gibi karakter çıktı. Sağ kol seviyesi böyle mi olur. Bir de Kid'i kurtarıyım derken yiyor saldırıyı. Yarım yemiş resmenOy değiştirmeyi kapamış.Bende kandırılmış olabilirim orayı hiç karıştırma
Shanks Kid’e tek atmıştır dedim ben iddiada şimdi bu arkadaşlar yarımşar yemiş sayılıp benim başımı yakmasalar bari.Bende mecbur yc2 oyuna bastım daha altı olmadığı için. Killer kağıt gibi karakter çıktı. Sağ kol seviyesi böyle mi olur. Bir de Kid'i kurtarıyım derken yiyor saldırıyı. Yarım yemiş resmen
Parmakları gitmez yarım yedi demeye.Shanks Kid’e tek atmıştır dedim ben iddiada şimdi bu arkadaşlar yarımşar yemiş sayılıp benim başımı yakmasalar bari.