Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öngörüş dediğin zaten sahte spoilerların kaosun hakim olduğu sürekli birilerinin ters köşe olup bölüm yorumlarına girmediği makara bir konudur. Bir tane giften bin tane anlam çıkarılır Redona laf edilir. Herkes gif analizcisi kesilir falan.. genel olarak videolarla destekli güzel makara dönme ihtimali olan çok da ciddi olmayan bu konuda kuralla kısıtlama yapmak bence doğru değil.

Zaten bölüm yorumlarında bu kural var. Haftada 2 yorum atan üyeler için forumu döndüren üyelerin eğlencesini ellerinden almak ne kadar doğru bilmiyorum. Burada üyelere bir önem sırası atfetmiyorum. İki tarafın da burada statüsü eşit ama forumun aktifliğini de düşürecek bir şey bence bu. Ki kalitesiz işler de dönmüyor fazla argo içermeyen muhabbetle alakalı 5,10 kişinin güldüğü yorumlar, videolar atılıyor. Neyse benim fikirlerim bu yönde bir şey değişeceğini sanmıyorum da ifade etmek istedim.
 
Tinerci lobisine yakışmadı bu. Yönetime gidip caps yasaklatmak nedir la Kid parça pinçik oldu diye : /

Şaka bir yana insanlar rahatsız olmuş diye caps yasaklanmış. Bundan rahatsız olan insanların büyük ihtimalle bir 10 katı falan üye capslerin yasaklanmasından rahatsız olacak. Böyle bir döngüye gireceğiz. Hep demişimdir üç beş kişi birlik olursanız forumda yasaklatamayacağınız şey yok. Kendi serisine ihanet eden bir mangakanın eserini okuyoruz bizler artık ve bu yüzden eskisi kadar çok tartışma dönmüyor forumda. Caps mevzularının sınırlandırıldığı bölüm yorumu konularına bakabilirsiniz isterseniz. Dönen muhabbetin afedersiniz pek bir halta benzediği yok. Malzeme bu çünkü. Video, caps olayı konuyla alakalı olduğu müddetçe sıkıntı değil ama konu dışı muhabbetler yapıp bizim de bokunu çıkardığımız oluyor. O noktada bir frenlerdik kendimizi tümden yasaklayıp konuların fişini çekmeye gerek yoktu. Tamamen hayal kırıklığı olan Vegapunk'tan altı tane yapıp içlerinden birine hain demiş bütün arc temasını bunun üzerine kurmuş. Hain olan malın hedefi de kutsal sümüklü olmak. Arcın konusu bu. Arc içerisinde yer alan karakterler de 15 yıl önce fişi çekilmiş üç beş tane çöp. Gel de seksi seksi yorumla hadi bu arcı. Özellikle yorum göremediği için rahatsız olan elit beyefendilerden ince ve detaylı yorumlar bekliyorum bundan sonra
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık