Senden böyle bir yorum ağır geldi bana spoiler gelene kadar sesim çıkmaz.Tek yemesin bir bölümde yenilmesi büyük eksi ne yazık ki. Game Over atmışlar, savaş bitti manasındaysa geçmiş olsun.
Senden böyle bir yorum ağır geldi bana spoiler gelene kadar sesim çıkmaz.Tek yemesin bir bölümde yenilmesi büyük eksi ne yazık ki. Game Over atmışlar, savaş bitti manasındaysa geçmiş olsun.
Shanks dövüşürken gözüküyormuş, sanmam.offpanel bitmiş olma ihtimali yok mu?
Yasağı takma seviyem:Lan yasak gelmiş o kadar da Kf için youtube arşivi yapmıştık ana sayfamda önerilen videolarım artık 33 saniyeyi geçmiyor
https://youtube.com/playlist?list=PLqogg0aL13Cqnh6L0xC8ToRAz1-aOD6IX
Kid off olmuş daha neoffpanel bitmiş olma ihtimali yok mu?
Meydan o arkadaşlara kaldı.Görelim bakalım nasıl tartışıyorlar.Şu ana Op tartışmak istediğini yazıp, ama dönen geyik muhabbeti yüzünden Op tartşamıyoruz diyenlerin; normal zamanda Op tartıştığını görmedim ben. Çoğu paylaşımcı olmayan, sadece yorum okumak isteyen tipler. Sanki yorum atmaları engelleniyormuş gibi bir de şikayetçi olmuşlar. :/ Hee geyik muhabbetleri 3-4 aydada bir yasaklanıyor sonra yine açılıyor zaten. O ara neden tartışmıyor bu insanlar? :/
“Luffy maymun kral olucak abi, kanalıma hoş geldiniz”Meydan o arkadaşlara kaldı.Görelim bakalım nasıl tartışıyorlar.