Shanks mısınız siz de mezarını hazırlayacağız diyorsunuz
Shanks mısınız siz de mezarını hazırlayacağız diyorsunuz
Geçmesin? Açılan konuların kaç sayfa konuşulduğu benim umurumda değil, hiç yorum atılmasa da olur. Bundan rahatsız olan varsa konuya yazmaz, olur biter.Spoiler yorumları 20 sayfayı geçmez.
Bundan şüphe yok . Popüler adama göre fanları coşturup manga satışını arttırmaya çalışıyorYalnız Law’a bu kadar şov yaptırıyorken Kid’in direk yenilmesi saçma olmuş. Oda hangi karakter popülerse ona göre fanservis yapıyor.
Biz gerekeni yaptık usta... Site de eğlenmeyi yasakladık.
Anti Shanks lobisi devreye girmiş hemen. Bütün forum üstümüze oynuyor. Bütün bu haterlara rağmen Shanks yargı dağıtmaya devam ediyor.Yasak kardeşim yasak.Bi daha Kid'e laf atarken 10 kere falan düşünün.
Ustaa?Biz gerekeni yaptık usta... Site de eğlenmeyi yasakladık.
Aynı videonun defalarca atılmasını spam gibi ben de görmek istemem de yer yer çok sağlam caps, gif çıktığı oluyor. Gizli içerik paylaşımı şartıyla devamı olmaz mıydı ki...Geçmesin? Açılan konuların kaç sayfa konuşulduğu benim umurumda değil, hiç yorum atılmasa da olur. Bundan rahatsız olan varsa konuya yazmaz, olur biter.
öngörüşlere caps ve gifi de kaldırdılar artık bir bölümden bölüme girerizAnti Shanks lobisi devreye girmiş hemen. Bütün forum üstümüze oynuyor. Bütün bu haterlara rağmen Shanks yargı dağıtmaya devam ediyor.
Caps için ayrı konu var, meraklısı oraya atsın.Aynı videonun defalarca atılmasını spam gibi ben de görmek istemem de yer yer çok sağlam caps, gif çıktığı oluyor. Gizli içerik paylaşımı şartıyla devamı olmaz mıydı ki...