Yazdık bunları tiksav, geç kaldın.Umarım öyle olur ne diyeyim. Bay Y'yi dövebilir.
Yazdık bunları tiksav, geç kaldın.Umarım öyle olur ne diyeyim. Bay Y'yi dövebilir.
Abi Wanodan sonra biraz daha güçlendiler imajıyla çizilebilirler diş geçirecek kadar. Law ve Kid'in başarısı zaten takdire şayan ama bu 3 milyarın altını dövüşle doldurmadıysan ileride doldur. Biri Teache, Öbürü Shanksa pençesini göstersin sonra yıkılsın ben okeyim. Hiçbir zaman bu eşleşmede Kid'in zaferle ayrılmasını beklemedim zaten ama gururlu bir yenilgiyi de hakediyordu.
Law pençesini gösterdi zaten. Van augur olmasa Tiç suyun dibini boyluyordu. Dediğin gibi Kid den de umarım buna benzer bir şov görürüz.Abi Wanodan sonra biraz daha güçlendiler imajıyla çizilebilirler diş geçirecek kadar. Law ve Kid'in başarısı zaten takdire şayan ama bu 3 milyarın altını dövüşle doldurmadıysan ileride doldur. Biri Teache, Öbürü Shanksa pençesini göstersin sonra yıkılsın ben okeyim. Hiçbir zaman bu eşleşmede Kid'in zaferle ayrılmasını beklemedim zaten ama gururlu bir yenilgiyi de hakediyordu.
Kid de BB'ye denk geleydi bir iki metal buzağı saplardıLaw pençesini gösterdi zaten. Van augur olmasa Tiç suyun dibini boyluyordu. Dediğin gibi Kid den de umarım buna benzer bir şov görürüz.
Big Mom'ı indiren Law'dır. Kidd bir kaç skill atıp asist aldı sadece.Law pençesini gösterdi zaten. Van augur olmasa Tiç suyun dibini boyluyordu. Dediğin gibi Kid den de umarım buna benzer bir şov görürüz.