Yok lan önceki mesajımı kopyalayıp, yapıştırdım. Keşke bu kadar hızlı yazabilsem...Bir anda bu kadar uzun mesaj yazmandan etkilendim dostum
Yok lan önceki mesajımı kopyalayıp, yapıştırdım. Keşke bu kadar hızlı yazabilsem...Bir anda bu kadar uzun mesaj yazmandan etkilendim dostum
Wb d muazzam çar gitse bile kızamıyorum master R. 61siz ezelden yonkocu bildiğim, gitse bile kardeş çarlardan birine gider. Ben hep buradayım ana dörtlüyü takipteyiz 13 yıldır (Luffy, Shanks, Garp, Sanji)Üçünüz eğlenceli grupsunuz ya. Ama en ufak terslikte WB uzar, iyi gün taraftarı o. 61siz ben zaten fanı değildim ki der. Sen iyi gün kötü gün her türlü saflarda kalırsın.
Büyük hayal kırıklığı oldu şu an keşke demeseydin...Yok lan önceki mesajımı kopyalayıp, yapıştırdım. Keşke bu kadar hızlı yazabilsem...
61siz kim iyiyse ondan yana, fan değilim deyip fanlık yapar işte. @Whitebear D de pembe bir adam ben de kizamam ona.Wb d muazzam çar gitse bile kızamıyorum master R. 61siz ezelden yonkocu bildiğim, gitse bile kardeş çarlardan birine gider. Ben hep buradayım ana dörtlüyü takipteyiz 13 yıldır (Luffy, Shanks, Garp, Sanji)
O ne demek la@Whitebear D de pembe bir adam ben de kizamam ona.
Cennet mahallesi pembeO ne demek la
@Whitebear D de pembe bir adam
Shanks>Roger. Bu sayılar daha başlangıç, açılın Op evreninin sefiri geldi.Onu bunu bilmem ben kardeş bu saatten sonra Shanks = Roger.