Üçünüz eğlenceli grupsunuz ya. Ama en ufak terslikte WB uzar, iyi gün taraftarı o. 61siz ben zaten fanı değildim ki der. Sen iyi gün kötü gün her türlü saflarda kalırsın.
Üçünüz eğlenceli grupsunuz ya. Ama en ufak terslikte WB uzar, iyi gün taraftarı o. 61siz ben zaten fanı değildim ki der. Sen iyi gün kötü gün her türlü saflarda kalırsın.
Böyle ani çıkışlar yapmayın bu hafta telefonu fırlatıcaktım zor tuttum kendimi, fena gaza geldik.Shanks>Roger. Bu sayılar daha başlangıç, açılın Op evreninin sefiri geldi.
Kid bir de kuduz köpek gibi gördüğü yerde Shanks filosuna saldırıyor. Orda düz geçip gitse uzun bir hayatı olacaktı rahmetlinin.Kid yazar itelemesiyle 3v1 Big Mom yenmeye benzemez. Shanks önünde saygıda kusur etmeyeceksin ver diyorsa ver poneyi git.
Kahveye gittim bileBöyle ani çıkışlar yapmayın bu hafta telefonu fırlatıcaktım zor tuttum kendimi, fena gaza geldik.
Adamın gözüktüğü her bölüm, her sahne serinin kalitesi yükseliyor yok böyle bir şey.Böyle ani çıkışlar yapmayın bu hafta telefonu fırlatıcaktım zor tuttum kendimi, fena gaza geldik.
Başladın yine hayallere... :SBu bölümle beraber Kılıç + Haki kombinasyonuyla dövüşen herkesin Mihawk'ın altında olduğu netleşmiştir. Shanks ne yapsa bize yarıyor.
Öyledir canısı da sen yine de Roger'ı sal.Adamın gözüktüğü her bölüm, her sahne serinin kalitesi yükseliyor yok böyle bir şey.
Usta sen onu WB yap.Shanks>Roger. Bu sayılar daha başlangıç, açılın Op evreninin sefiri geldi.
Saçma şeyler yazma artıkUsta sen onu WB yap.
Shanks > WB.