@Montana kullandığı avatarla Kid'in yediği dayaktan ötürü şiştiği yada dayağa doyduğu mesajını mı veriyor? @Dattebayo..!
Gelir yakında, yoldadır. Ortamlara fena girecek.Filoya baskın yapıp ilk defa adasını terk etmiş Satürn'ü öldürse güzel bir başlangıç olurdu. Ama büyük ihtimalle rüzgarlı bir tepeden gökyüzünü izliyordur şu an
Balon demek istemiş.@Montana kullandığı avatarla Kid'in yediği dayaktan ötürü şiştiği yada dayağa doyduğu mesajını mı veriyor? @Dattebayo..!
Ben üçünün denk olduğuna yönelik hiçbir cümle kullanmadım.Keske okusaydın yazdıklarımı...Dedim ki bunlar artık kader ortağı gibi birşey.Yani birinin yenilgisi, diğer ikisinin de yenileceği anlamına gelebilir.Kid Shanks'a yeniliyor diye Luffy neden Kizaru'ya yeniliyor bu neyin teşkilatı max? Kaido yenmiş adam Kizaru'yu üzer. Kid ve Law 2 vs 1 attı Luffy'nin tek başına yaptığı icraatı yapamadı sanki bu üçlü denkmiş gibi yorumlamışsın.
Patlamaya hazır mesajı vermiş. Ya fanları ya haterları, duruma göre racon gelir@Montana kullandığı avatarla Kid'in yediği dayaktan ötürü şiştiği yada dayağa doyduğu mesajını mı veriyor? @Dattebayo..!
@Montana kullandığı avatarla Kid'in yediği dayaktan ötürü şiştiği yada dayağa doyduğu mesajını mı veriyor? @Dattebayo..!
TOMA İspanyolca ve Portekizce! “Al gördün mü” “Al işte” demek
Böyle olmayacağı kesinleşti.Teşekkürler.Mihawk durduğu yerde güçlendi gene hahahah. Zoro seri sonu Yonkouluğu bir kez daha garantiledi. Mihawk > Shanks yazalım tekrar.