@Montana dediğim gibi çıkacak usta...Bölümde başka ilginc olaylar da oluyomuş sadece Shanks vs kid odaklı bir bölüm değilmiş
@Montana dediğim gibi çıkacak usta...Bölümde başka ilginc olaylar da oluyomuş sadece Shanks vs kid odaklı bir bölüm değilmiş
@II. InvictusUsta hep beraber Shabondy yaşamışsınız sen @Montana @Sodex bu da lobide miydi @Büyük Komutan Sakazuki bütün tayfayı ağlatmışlar Heat diye ağlayarak koşan bir Kid… size Kuma da gelmiyor usta E.Oda sandık içinde hıyar göndermiş Kuma yerine.
Olm benim bildiğim Oda bunları 10 bölümde yazardı lan.Kolpa mı değil mi emin olamadım...Bölümde başka ilginc olaylar da oluyomuş sadece Shanks vs kid odaklı bir bölüm değilmiş
Shanks özellikle devlerden yardım istiyor.Abartan spoiler sağlayıcıları da vardır illaki ama game over Kid içinse bitmiştir artık. Bir iki numara yapmış olsun bari.
Karasakal ve tayfası hepsi bir dalıyor. Hinlik yapıyor. Daha kötü. Shanks tarafı öyle değil. Shanks ben dövüşeceğim dediği yerde kimse karışmaz.
Kızıl ejder kim bilmiyorum ama Aramaki’nin teslim olup affet abey çektiği sahneler ortada.Kızıl Ejder, Aramaki'den korkup kaçmasaydı belki...
Law Odanın altın çocuğu öyle teke gitmez.Şaka maka Kid böyle gittiyse Oda artık karakter harcamaya geçti demektir.Karakteri gram işlemeden harcadı yapacağı işe tüküreyim orası ayrı.Law fanları da tetikte olsun her an o da harcanabilir.