Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru söyle sen imparator havası alıyor musun? Kakuya usopp, bir ete tav olan, kakara,kikiri yaparken yanındaki adamın tek yemesi falan daha sayamadıklarım var yakıştırıyor musun lütfiye yada şöyle soralım:

Kaidodan mı bir imparator havası alıyorsun, yoksa Lütfiden mi
Kaido kendi evinde kimi öldürebilmiş ? Killer bile birinin canını aldı
 
Shanks bu kadar guclu ciktiktan sonra hikayedeki gidisatini cok merak ediyorum. Luffy'nin KK olmasi icin aradan siyrilmasi gerek ama Luffy vs Shanks bir turlu kafamda oturmuyor bir yere. Shanks'in yoldan cekilmesi icin Karasakal'da daha da hayvansi bir guc cikmasi lazim.
 
Daha önce hiç görmediğim kadar çok gifçi görüyorum. Altyapıdan yetiştirilip bu bölümde salınmışlar piyasaya. Hepsi de detay vermeden aynı şeyi söylüyor. Sövdüm sövecem çok az kaldı
İlk Shanks bilgisini aldıktan sonra ben de aynı şeyleri yazabilirim. Her yazılanı da dikkate almamak lazım. Kaynaklar belli, onun dışındakileri taşımayalım bence buraya.
 
Law dövüşü önce başladığı için giden paralellikte önce Kazanan adasının sonucu verilir diyordum ama doğruysa ilk Kid'in yenildi bilgisi gelmesi de ilginç oldu.
 
Shanks bu kadar guclu ciktiktan sonra hikayedeki gidisatini cok merak ediyorum. Luffy'nin KK olmasi icin aradan siyrilmasi gerek ama Luffy vs Shanks bir turlu kafamda oturmuyor bir yere. Shanks'in yoldan cekilmesi icin Karasakal'in daha da hayvansi bir gucu cikmasi lazim.
Aradan çıkmasına gerek yok Luffy bunu her halükarda geçer zaten. Raftelde müthiş bir tayfa vs tayfa dövüşünden sonra konu kapanır kardeşçe. Al sana babalar gibi son
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık