Zaman atlaması olmadan önce Kid fanı daha çoktu muhtemelen.Oda: Kid'in daha çok fanı olur sanıyordum.
Hee dostum adama sahne çizmedin, işlemedin ki. Nasıl Law'dan fazla fanı olmasını bekliyordun.
Zaman atlaması olmadan önce Kid fanı daha çoktu muhtemelen.Oda: Kid'in daha çok fanı olur sanıyordum.
Hee dostum adama sahne çizmedin, işlemedin ki. Nasıl Law'dan fazla fanı olmasını bekliyordun.
Sen diyince fark ettim.Özür dilerim.Sil dostum, Luffy yukarıdakilere mesajı vermiş.
Abartan spoiler sağlayıcıları da vardır illaki ama game over Kid içinse bitmiştir artık. Bir iki numara yapmış olsun bari.Oda Law fanı olduğu için çok şanslısın. Neler oldu bilmiyorum ama Kid'e yazık etmiş gibi.
Karasakal ve tayfası hepsi bir dalıyor. Hinlik yapıyor. Daha kötü. Shanks tarafı öyle değil. Shanks ben dövüşeceğim dediği yerde kimse karışmaz.Law'a tayfasının yarısı olmayan sürekli hype aracı olarak kullanılan yeşilçam kötüsü Karasakal gelir.Yetmez üstüne Garp'ı gönderir...
Kid'e gelen... Kızlar sevmiyor diye nedir bu çile ?
Denildiği gibiyse bizi beklediğimizden daha iyi bir bölüm bekliyor.Bölümde başka ilginc olaylar da oluyomuş sadece Shanks vs kid odaklı bir bölüm değilmiş
Makarasına bile olsa Zoro lobisi kalmadı zaten, Luffy veya Sanji verelim arkadaşa.@Dıkşın Dıkşın Dostum biz kendi aramızda makara yapıyoruz. Lobilere kayıtla üye alma falan yok sen hangi karakteri seviyorsan kendini o lobiden say. Bitti gitti
Demirden manda yapıp saldırı yapmıyordu o zamanlar.Zaman atlaması olmadan önce Kid fanı daha çoktu muhtemelen.