Ona bakılırsa balıkta shanks'in kolunu yedi balık olayında da bir şey var çiziği bırak komple kolu aldı hem de mihawk ile düello yapabilecek kadar güçlüyken seride böyle saçmalıklar olabiliyor, zaten oda da önce kolu aldırmayacakmış galiba ama luffy ile aralarında kuvvetli bir bağ oluşsun diye güya yapmış.
Shanks'in en güçlü yonkou olduğunu tahmin ettiğimden şaşırmadım bu bölüme zamanında da kaidoyu tokatlayıp savaşa geldiydi bu adam zaten nasıl geldiği belli oldu az çok, luffy bu adamı geçerse bi zahmet korsan kral olsun zaten şapkayı da al zaten bana büyük geliyodu diye geri versin anlaşma baştan beridir bu zaten.
Kabasakal gibi korkak birinin shanks'e çizik atması da saçmalık uykusunda bile dede gibi tokatlamalıydı, kabasakal lawdan bile deli şamar yedi shanks'in menziline bile girse tek hareketle alır shanks daha meyvem var zehaha diyemeden çok ağır boş konuşan biri üstelik hareketlerini daha yapmadan gören birisi olacak karşısında,şimdiye kadar yaşaması mucize zaten kabasakalın heralde şişirip shanks'e patlatmak istedi oda ne de olsa favori karakteri avatarı shank ve favori kötülerden kabasakal sonuç belli az çok bu bölümle de belli oldu gibi.
Geriye sadece şu kadimler im belki öldü denip ölmemiş roger gibi karakterler kaldı bunları nasıl bağlayacak bakalım, kid de ölsün bi zahmet serinin sonuna geldik hala herkes zombi gibi ölüp diriliyo luffy kaç kez öldü dirildi sayamadım bile zehirlediler,kuruttular,kum bataklığına attılar vs hadei baş karakter dedik te diğerleri bari ölü kalsın da seri nihayetine ersin artık.