Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid, hasır şapka balından önce de talihsizdi. Mapus damında çürüyordu. Luffy ile karşılaşınca talihi döndü. Luffy için savaşınca BM'nin düşmesine bile vesile oldu. Ne zaman hasır şapka balı devreden çıktı, eski talihsiz günlerine geri döndü. Olay bundan ibaret.
 
Kid'in hikayesi kesinlike burada bitmez. Adamların gemisi Elbaf kıyısında battı, ölmediyse Goa krallığında gözükecek hali yok. Devlerle olan ilişkisi ne yönde olur şuan tam kestiremiyorum ama gemisini batıran devler 100 senedir Elbaf'a ilk defa gelen devler, yani diğer devler ile de bu şekilde hasım olur mu olmaz mı kesin bir durum yok hala.
O değil de Shanks'ın yer altı dünyasını yönettiği ile alakalı bir teori vardı o biraz daha kesinleşti gibi. Kid'in geçmişi ile alakalı tomar tomar kağıtla bilgi geliyor eline, bu hiç normal değil ve ayrıca o sahne tam olarak neye hizmet ediyor diye düşününce aklıma başka bir şey de gelmiyor.
 
Kid'in hikayesi kesinlike burada bitmez
kid korsanları yok oldu diyorsa korsan olarak daha bir şey ümit etmemek lazım bence konu ölüp ölmemesi değil, Oda zamanında karakterleri öldürmüyorum ki sonrasında sevenleri sevinsin demişti aynı tarifeyi uygularsa uygular ama önemli bir rol beklememek lazım
 
Kaido dövüşünde Luffy Nika formundayken bile kesiş saldırılarına karşı zayıftı yanlış hatırlamıyorsam. Kaido düşmeden önce hakinin önemine de vurgu yapmıştı. Oda efendi şu Karasakal'ı intihar görevine çıkan Garp'a indirtse de finalde ağız tadıyla Luffy vs. Shanks okusak. :utan:
 
kid korsanları yok oldu diyorsa korsan olarak daha bir şey ümit etmemek lazım bence konu ölüp ölmemesi değil, Oda zamanında karakterleri öldürmüyorum ki sonrasında sevenleri sevinsin demişti aynı tarifeyi uygularsa uygular ama önemli bir rol beklememek lazım
Yani yok edildi demesi bence dönmeyeceğini göstermiyor çünkü kelimenin tam anlamıyla yok edildi tayfa. Kaptan ve yardımcı kaptan tek yedi, tayfa üyeleri kral hakiyle bayıldı, poneleri ellerinden gitti, gemileri ikiye bölündü ve denizin dibine doğru gömülmeye başladılar. Bu durumu başka türlü geri geleceklerini ima ederek nasıl tanımlayabilir ki zaten?
 
Ona bakılırsa balıkta shanks'in kolunu yedi balık olayında da bir şey var çiziği bırak komple kolu aldı hem de mihawk ile düello yapabilecek kadar güçlüyken seride böyle saçmalıklar olabiliyor, zaten oda da önce kolu aldırmayacakmış galiba ama luffy ile aralarında kuvvetli bir bağ oluşsun diye güya yapmış.

Shanks'in en güçlü yonkou olduğunu tahmin ettiğimden şaşırmadım bu bölüme zamanında da kaidoyu tokatlayıp savaşa geldiydi bu adam zaten nasıl geldiği belli oldu az çok, luffy bu adamı geçerse bi zahmet korsan kral olsun zaten şapkayı da al zaten bana büyük geliyodu diye geri versin anlaşma baştan beridir bu zaten.

Kabasakal gibi korkak birinin shanks'e çizik atması da saçmalık uykusunda bile dede gibi tokatlamalıydı, kabasakal lawdan bile deli şamar yedi shanks'in menziline bile girse tek hareketle alır shanks daha meyvem var zehaha diyemeden çok ağır boş konuşan biri üstelik hareketlerini daha yapmadan gören birisi olacak karşısında,şimdiye kadar yaşaması mucize zaten kabasakalın heralde şişirip shanks'e patlatmak istedi oda ne de olsa favori karakteri avatarı shank ve favori kötülerden kabasakal sonuç belli az çok bu bölümle de belli oldu gibi.

Geriye sadece şu kadimler im belki öldü denip ölmemiş roger gibi karakterler kaldı bunları nasıl bağlayacak bakalım, kid de ölsün bi zahmet serinin sonuna geldik hala herkes zombi gibi ölüp diriliyo luffy kaç kez öldü dirildi sayamadım bile zehirlediler,kuruttular,kum bataklığına attılar vs hadei baş karakter dedik te diğerleri bari ölü kalsın da seri nihayetine ersin artık.
 
O değilde satanist kılıklılar nasıl bayılmamış ki.. Kid o saldırıyı yapsa fena olurmuş ama Şenks adam olmadığı için direkt tek attı. BB boşuna bunun gözünü çizmemiş. Büyüksün BB :gamyon:
 
O değil de, bu Urouge ne oldu? Ulan tüm dünya altüst oldu, imparatorlar düştü, novaların feleği şaştı, devrimciler ve denizciler harekete geçti; 5 kadim bile yıllar sonra neticesini kaldırdı aksiyona koşuyor, paşam ortalıkta yok. Bir mağaraya kapanıp tövbe edip kendini ibadete mi verdi, n'aptı bu herif? En son da Kaido'ya dua ediyordu zaten. Hakkaten keşiş galiba bu, lafta değil. Kraldan rahatı mezarda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık