Sen direk ulti atarsan o da sana bunu yaparBir shanks bu kadar güçlü olmamalı... Bu adam(kid) bigmom ile Kaido ile dövüştü. 1 harekete pert olamaz..
Sen direk ulti atarsan o da sana bunu yaparBir shanks bu kadar güçlü olmamalı... Bu adam(kid) bigmom ile Kaido ile dövüştü. 1 harekete pert olamaz..
Abi sen shanks'da kal şimdilik.İyi de reis de biraz harekete geçsin artık. Unutturdu kendini. En son Laugh Tale'de Luffyler'i karşılayacak diye korkmaya başladım. Her şey Urouge'un planıymış aslında. OP'un Aizen'i.
Gözlem hakisi ile gördükleri kara tonda çiziliyor.Bir şey söylicem...
Ya kid shankse henüz yenilmediyse. Ya tüm olanlar shanksın gözlem hakisiyse yada kidin.
Shanks'ın patlayacağı yok, onu ben de beceremem. Bari Urouge'u deneyeyim.Abi sen shanks'da kal şimdilik.
Abi ondan ötürü demiştim.Shanks'ın patlayacağı yok, onu ben de beceremem. Bari Urouge'u deneyeyim.
tamamen katılıyorum. Daha ilk bölumlerde dağ haydutlarında farkettıysenız shanks arkadaşlarına zarar gelmemesini istiyor ve ayrıca ınsanları cok onemsıyor direkt dalsaydı kid tek yemezdi ama insanlara zarar vereceğini gördüğü için baya sinirlendi shanks ve elini sağlama oynadı. Ben böyle düşünüyorum.Bugün bu senaryoya haksız, saçmalık çeken insanlar farklı senaryolarda erkana ekmek banarak afiyetle yerdi. Benim derdim samimiyetsizlikle. Shanks'ın Kid'i neden tek saldırıda saf dışı bırakabileceğini spoiler düştüğünden beri elli kere yazdım. Bunu yapabilecek tek karakter Shanks da değildir Kaido da yapar dedim. Hatta Mihawk aynı şekil denk getirip abansa ona da şaşırmam. Bu sayı çoğaltılabilir. Kid direkt Shanks'a saldırmayı seçseydi farklı bir dövüş okurduk yanlışı kendini sağlama almadan adamın damarına basmak oldu.
Reis oruçlu, o yüzden çok bulaşmıyor.İyi de reis de biraz harekete geçsin artık. Unutturdu kendini. En son Laugh Tale'de Luffyler'i karşılayacak diye korkmaya başladım. Her şey Urouge'un planıymış aslında. OP'un Aizen'i.
Benim için halen kaiodunun luffye koyduğu tek daha iyi o panele ayrı düşüyorum. O wano başlangıcı luffy ile şimdiki kidd karşılaştırılmali bana kalırsa aynı seviyeler.Kid çok güzel yenildi. Tek yiyeceksen de böyle yiyeceksin.