Eskiden daha çok severdim artık fazla fan servis geliyor ama sağol yinede.Kumar borcu namus borcu kardeş, hatırlatmadan yapman lazım.
Shanks resmi çok yakışmış profiline sen zaten seviyordun bahanen olmuş.
Eskiden daha çok severdim artık fazla fan servis geliyor ama sağol yinede.Kumar borcu namus borcu kardeş, hatırlatmadan yapman lazım.
Shanks resmi çok yakışmış profiline sen zaten seviyordun bahanen olmuş.
K.Haki basması felan lazım Teach i indirebilmesi için.Law kılıcına haki basmış bekliyor bakalım neler olacak
Bölüme iyi dememin tek sebebi 20 yıldır gücünü gösterecek bir dövüş beklediğimiz karakterden sonunda bir hamle görmüş olmamız. Bu hamle iyi miydi? hayır, kesinlikle değildi. Ergen magneti karakterine şov yaptırayım derken her zamanki gibi bütün mantığın, kurgunun, güç dengesinin falan içinden geçti Oda.
Wano'da Luffy de tek yememeliydi, Elbaf'ta Kid de. Bu tembel yazarlık, Tite Kubo seviyesi güç dengesi oluşturmaktır. Kısa süre önce başka bir yonko ile ölümüne dövüşmüş ve yenmiş, 3 milyar ödülü olan birisi, sıradan bir korsan artığı gibi tek yiyor ve tüm varlığını orada kaybediyor. Ben bu serideki güç dengesinin neyini ciddiye alabilirim ki bunu gördükten sonra?
Bu sahne, Yeni Dünya'ya henüz girmiş hevesli ergen korsanları içerebilecek bir sahne olabilirdi ancak; son 2 yıldır sürekli savaşan, yonkoları bile tedirgin eden ve bayrakları altındaki herkese de korku salmış, Yeni Dünya'da yonko köpeği olmadan dolaşabilen ender bağımsız korsanlardan birini değil.
Neresinden tutsan elinde kalan bir yazarlık örneği. Shanks çelişkilerle dolu bir karakter oldu iyice.Aynı Shanks.
''Kaido ve BM indi, hadi harekete geçelim.''
BM'yi indiren iki kişiden birisine tayfası dahil tek attı bu adam.
Neresinden tutsan elinde kalan bir yazarlık örneği. Shanks çelişkilerle dolu bir karakter oldu iyice.
Milletin üzülduğü kısım orası ki bende buna hak veriyorum. Adam sanki East Blue dan yeni gelmiş de karşısındakini kendisi gibi sanıyor. Hani tamam delikanlısın cesursun eyvallah da bu apayrı bir seviye yani. Hadi kaptanı geçtim şu tayfada Kid e akıl verecek bir tane eleman yok mu. Bizim Lütfü kaptanlığı kendi tayfasından öğrendi resmen. Bari az abi yapma etme karşımızdaki adam yonko biz zaten savaştan yeni çıkmışız falan deselerdi.Law'ın varlık gösterebilmesinde Teach'in dikkatsizliğinin de payı var ama yinede orada BM dövüşünün kendisini geliştirdiğini vurgulamıştı. O dövüş daha gerçekçi hissettirdi bana o yüzden ama Kid tarafını sanki daha kariyerine yeni başlamış bir korsan tayfası gibi çizmiş. Shanks çok beklenen bir karakter olduğu için hype sahne çizmek istemiş olabilir fakat karşı tarafı tamamen harcamış oldu bu şekilde. Kid'in geliştiğini hissedemiyoruz böyle olunca. Kaido karşısında bu duruma düşmüş zaten bir kere tekrar böyle bir hezimet görmeye gerek yoktu bence. Daha hakkı verilerek kaybedebilirdi.