Kid zaten balondu ve hak ettiği muameleyi görmesi mutluluk verici. Kaido(bana göre serinin en güçlü karakteridir) ve BM gibi yılların korsanı(korkunç da gücü vardı) yazarın aptallığına gitti ona yanarım.
Bu üslubunu hiç tasvif etmiyorum çok kırıcısın ve evet kırıldım neyse öyle olsun peki.Mücadelelerini görmek isterdim açıkçası ikisi de birbirinden embesil
Law'ın varlık gösterebilmesinde Teach'in dikkatsizliğinin de payı var ama yinede orada BM dövüşünün kendisini geliştirdiğini vurgulamıştı. O dövüş daha gerçekçi hissettirdi bana o yüzden ama Kid tarafını sanki daha kariyerine yeni başlamış bir korsan tayfası gibi çizmiş. Shanks çok beklenen bir karakter olduğu için hype sahne çizmek istemiş olabilir fakat karşı tarafı tamamen harcamış oldu bu şekilde. Kid'in geliştiğini hissedemiyoruz böyle olunca. Kaido karşısında bu duruma düşmüş zaten bir kere tekrar böyle bir hezimet görmeye gerek yoktu bence. Daha hakkı verilerek kaybedebilirdi.Bu konuda sana katılıyorum. Bence de orada sorun güç farkından ziyade Kid in orada sanki ilk bölümdeki dağ haydutlarından hallice Shanks a saldırmaya çalışmasıydı. Sen 2v1 de BM yi zar zor indirmişsin (o da anca düşürerek) yani yonko seviyesini az çok kafanda idrak edebilmen lazımdı.
Mesela Law Tiç e karşı yenildiğinde buna karşı olan pek çıkmaz çünkü Law edindiği deneyimleri lehine kullandı ve Yonko ya karşı en azından varlık gösterebildi. Kid de az strateji kassaydı belki o da Shanks karşısında o kadar ağır bir mağlubiyet almazdı.
Senin ceza ne olduLaw'ın varlık gösterebilmesinde Teach'in dikkatsizliğinin de payı var ama yinede orada BM dövüşünün kendisini geliştirildiğini vurgulamıştı. O dövüş daha gerçekçi hissettirdi bana o yüzden ama Kid tarafını sanki daha kariyerine yeni başlamış bir korsan tayfası gibi çizmiş. Shanks çok beklenen bir karakter olduğu için hype sahne çizmek istemiş olabilir fakat karşı tarafı tamamen harcamış oldu bu şekilde. Kid'in geliştiğini hissedemiyoruz böyle olunca. Kaido karşısında bu duruma düşmüş zaten bir kere tekrar böyle bir hezimet görmeye gerek yoktu bence. Daha hakkı verilerek kaybedebilirdi.
Güç seviyesi olarak haklısın fakat Shanks ile Luffy nin düşmanlarına olan bakış açısında bariz bir fark var. Luffy de Shanks ciddiyetinin zerresini bulamazsın. Lucci gitti Luffy nin önünde Sentoumaru yu karpuz gibi yardı 2-3 chapter sonra bir bakıyorsun Luffy Lucci Zoro Kaku şakalaşıyorlar.Shanks Kid'e tek atıyor. Lucci Luffy ile neredeyse başa baş dövüşüyor. One piece'ı artık alışkanlıktan takip ediyorum ama bana zevk vermiyor eskisi gibi. Kid'i sevdiğimden falan da değil de en azından Big moma saygıdan birkaç panel savaş izleyeydik. Big mom da Kaido da sırf hikayeden çıkmaları gerektiği için çıkmış oldular bu vesileyle görmüş olduk. Kid ve Law da aynı şekilde kk yarışında olmamaları için hikayeden çıkarılıyorlar muhtemelen. Gerçek bir yonko gücü Shanks ve Wb gibi ise ne Luffy'nin gücü ne de law+kid'in gücü bu seviyede değil zaten. Ama işte luffy ana karakter olduğu için birilerinin desteğiyle yonko indiriyor.
manga evrenini bilirsin herkesin sakladığı ultileri vardır ya onu diyorumNe basit saldırısı adam yetişeceğim diye ardından soludu, bildiğin abandı tüm gücüyle. Adam kılıç ile dövüşüyor atakları böyle olur zaten.
Teach aslında zeki adam da dövüşmeyi bilmiyorBu üslubunu hiç tasvif etmiyorum çok kırıcısın ve evet kırıldım neyse öyle olsun peki.