Hatırlatmasan olmazdı dimi. İyi al değiştirdim.Senin ceza ne oldu
Hatırlatmasan olmazdı dimi. İyi al değiştirdim.Senin ceza ne oldu
Teach vs Law iki tarafın birbirini tartmasıyla başladı tüm güçlerini sergilemediler önce hafif tempo ile başladılar gelecek sahnede tüm güçlerini kullanacak iki tarafta.Teach aslında zeki adam da dövüşmeyi bilmiyor
Kumar borcu namus borcu kardeş, hatırlatmadan yapman lazım.Hatırlatmasan olmazdı dimi. İyi al değiştirdim.
İncelemesine pek gerek kalmamış demek ki zira Kid in tayfa öyle özene özene katlamış ki sanırsın üst rütbesindeki adama evrak teslim ediyor.Poneglyphleri aldı mı Shanks? Uzatmışlar ama umursamamış gibi çizmiş o sahneyi
Kara delik açıldı bir kere Law daha tüm gücünü gösteremez artık.Teach vs Law iki tarafın birbirini tartmasıyla başladı tüm güçlerini sergilemediler önce hafif tempo ile başladılar gelecek sahnede tüm güçlerini kullanacak iki tarafta.
Law kılıcına haki basmış bekliyor bakalım neler olacakKara delik açıldı bir kere Law daha tüm gücünü gösteremez artık.
En azından birkaç panel savaşsaydı. Aradan çıkan gereksiz bir karakter olacaktı madem Big mom'ı düşürmeden, Wano'ya hiç gitmeden tek yeseydi Shankstan. Neyse bu seride pek mantık aramamak lazım. Oda canı ne isterse onu çiziyor.Law'ın varlık gösterebilmesinde Teach'in dikkatsizliğinin de payı var ama yinede orada BM dövüşünün kendisini geliştirdiğini vurgulamıştı. O dövüş daha gerçekçi hissettirdi bana o yüzden ama Kid tarafını sanki daha kariyerine yeni başlamış bir korsan tayfası gibi çizmiş. Shanks çok beklenen bir karakter olduğu için hype sahne çizmek istemiş olabilir fakat karşı tarafı tamamen harcamış oldu bu şekilde. Kid'in geliştiğini hissedemiyoruz böyle olunca. Kaido karşısında bu duruma düşmüş zaten bir kere tekrar böyle bir hezimet görmeye gerek yoktu bence. Daha hakkı verilerek kaybedebilirdi.