Yüksek zorluk veremez Linlin.Shanks Bigmomu paçavra eder . Çok fena perişan eder . Bu bölümü okuyunca o hissi aldım .
Yüksek zorluk veremez Linlin.Shanks Bigmomu paçavra eder . Çok fena perişan eder . Bu bölümü okuyunca o hissi aldım .
Beklemezdim çünkü 4 milyar ödüllü birisinin 3 milyar ödüllür birisine ve yardımcı kaptanına mantıken aynı anda tek atamaması lazım.Tek yemesini bekler miydin? Beklemezdin. Shanks Kaido'nun kıramadığı iradeye de tek atmış olabilir. Zaten bu kafayla devam ederse pes etmek için ölür.
Zaten linlin böyle bir şey olurda shanksın kişisel hayat kadını olmıyım, elaleme rezil olmayalım diye bu kadar çocuk yapmış diye anlıyorum.Shanks Bigmomu paçavra eder . Çok fena perişan eder . Bu bölümü okuyunca o hissi aldım .
Süleyman Demirel mi bu? Demirel 6 kere gittiysem 7 kere geldim demişti zamanında.Beklemezdim çünkü 4 milyar ödüllü birisinin 3 milyar ödüllür birisine ve yardımcı kaptanına mantıken aynı anda tek atamaması lazım.
Bechman Kolunu aldıktan sonra Kaidouya eziliyor sonra gidiyor BM'nin düşmesini sağlıyor.
Bu adam geri gelecek