Yeni nesil işi de yalan oldu böylece.Çöpleri öldürmeye niyetlenmese edebiyle tokatlanıp gönderilirdi. İş o sayfada bitiyor zaten. Ölmemişlerdir o yüzden çok acımadım çıkar gene bir yerden.
Yeni nesil işi de yalan oldu böylece.Çöpleri öldürmeye niyetlenmese edebiyle tokatlanıp gönderilirdi. İş o sayfada bitiyor zaten. Ölmemişlerdir o yüzden çok acımadım çıkar gene bir yerden.
Seri sonu zaman atlaması yapar yeni nesil dalgasının olayını öyle gösterir. Shanks BB Dragon Mihawk Akainu gibi zirvesindeki isimlere sıra gelmemiş daha gidip nova macerasına odaklanamazYeni nesil işi de yalan oldu böylece.
Kaldırdım engeli. Sürekli ağlama videosunu atıyor diye basmıştım ahh birde güzel bezdiriyor, başarılı o konuda :dd.d@Trafalgar Law pişmanım diyor
Grandline'a dönüp burası cennet falan der.Kid hayatta kalırsa Shanks'ın adaları gezip kullanılmayan demirleri falan toplar artık
Lüzumsuz detayları uzatmasa vakit bulur da yeterince Nami çizmedim diye düşünüp üç beş prenses daha çizecektir tabi, fırsat kalmaz.Seri sonu zaman atlaması yapar yeni nesil dalgasının olayını öyle gösterir. Shanks BB Dragon Mihawk Akainu gibi zirvesindeki isimlere sıra gelmemiş daha gidip nova macerasına odaklanamaz
Reis gizli 4. poneyi çoktan bulmuş, kimseye çaktırmadan KK olmaya gidiyormuş.
Hadi bir süre @Montana elime düştü sizi görmezden gelecemKaldırdım engeli. Sürekli ağlama videosunu atıyor diye basmıştım ahh birde güzel bezdiriyor, başarılı o konuda :dd.d