Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079: Kızıl Saç Korsanları - Bir İmparator'un Tayfası

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 318 86.6%
  • Orta

    Kullanılan: 19 5.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 8.2%

  • Kullanılan toplam oy
    367
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido "ay ben öldüremem" triplerindeki karakterlerden mi? Vursaydı. O bölümleri hatırlamıyorum şimdi hiç saldırı yapamadığına dair şeyler olduğu paneller atarsınuz bilemem ama öyleyse bile bu da saçma. Yani yonkou Shanks Kid'i tek darbede indirebiliyor ama Kaido öyle dans ediyor öyle mi?
Kaido da Kid'i tek hamlede yenecek güçte. Adam aynısını Luffy'e yaptı. Shanks gayet ciddi sinirlenip vurmuş Kaido dövüşmeyi arzuladığı için vitesi 5'e takmadan dövüşüyor. Aynı motivasyonla benzer bir saldırı yapsa bu kadar güçlü olmasa dahi az çok aynı etkiyi yapar.
 
Siyah ateş efsane yorumlamış gene
Geleceği Shankstan fazla görüyor reis :oleyo2:

Kidi çok sevmem de içim acıdı la Datte, normal mi bu kadarı la? shanks olunca bu kadar vahşet bir manzara beklemiyordum belki. Hani tokatlar gönderir derdim de herifleri resmen denizde patlatıp bırak vücutlarını hayallerini bile çiğnedi zalımlar.
 
@Trafalgar Law farkettiysen tüm gün Law övdüm. Ne yalan söyleyeyim hakediyorlar valla. Bu bölüm zaten 3 kişiye artı yazmıştır. Mihawk Tiç ve Law
Shanks ı saymadım çünkü zaten adamın seviyesi belliydi ama belki düşmanına olan tavrından ona da artı yazılabilir
Dediğin gibi hak ettiğinden. Tayfası dahi şu durumda hak ediyor. Son zamanlarda haki daha önde gibi gösteriyor. Law'da aydınlanmışken bizimde acil abanmamız lazım buna. :D Mihawk, Shanks, Teach gibi isimlerde okuyucunun hep beklediği isimlerdi. Onlar belliydi baştan beri.
 
Sadece enerji toplama ile olabilecek saldırıyı ve sonrasında ki kayıpları görüyor şanks. Bu nasıl k.haki kullanmadır ya ? Bu nasıl torpildir arkadaş anlık görmeyi anladık da olasılığı kayıpları görmek resmen p2w karakteri gibi çizmiş . Anında bir şekil kidlerin gemiye uçuyor çat diye divine vuruyor tek atıyor. Roger bile haki topluyordu burada kesme atarken h.haki li vuruş var. Rockstar tekne ile gelmiş almaya orada görüyoruz nasıl hızlı olduğunu. Gerçek anlamıyla serverın sahibine para yatırıp en güçlü çarı alan zengin bebesi şuan şanks. Kid korsanları yok oldu, yarısı meyve sahibi olmayanları devler sersemletti ya da öldürdü o saldırı ile zaten o denizden kid-killer çıkaracak karakter yoktur şanks çıkarın demez ise. Madem bu şekilde olacaktı madem yonkou bu derece güçlü bm-kaido ne diye erken ve bu şekilde düştü. Kadın hem kid'e hem law'a ağız burun girdi ama kaşımış sadece. Güç dengesi yok, şişirdiği karakteri ne uğruna anlamadığım sebepten yok etti. 3 baş vardı 2 kaldı lawın akıbetini bilmiyoruz hala üstüne 1 tane BB gemisi çokbilmişe gelmiş. Goku dan çaldığı karakteri toriko ya evriltti şimdi 1 seraphimi dövdüremiyor. Anlamıyorum bu seriyi artık her şey dengesiz çünkü...
 
Geleceği Shankstan fazla görüyor reis :oleyo2:

Kidi çok sevmem de içim acıdı la Datte, normal mi bu kadarı la? shanks olunca bu kadar vahşet bir manzara beklemiyordum belki. Hani tokatlar gönderir derdim de herifleri resmen denizde patlatıp bırak vücutlarını hayallerini bile çiğnedi herifler.
Çöpleri öldürmeye niyetlenmese edebiyle tokatlanıp gönderilirdi. İş o sayfada bitiyor zaten. Ölmemişlerdir o yüzden çok acımadım çıkar gene bir yerden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık