Neyse ben yatıyorum. Bölüm de Oda gibi boş. Yine ucundan kizaru gösterip 10 bölüm boş yapacak, belli oldu.
Hahaha olum "Cidden mi?" nerede senin sayıkladığın hikâye nerede? Aynen karşı çıkamıyor. :SAl şu iki sayfayı oku; mangadaki gerçekler sana göre hikaye tabii
burada imparator ünvanıyla ilgienmiyorum diyor Mihawk başgan, croco çaycısı da itiraz etmeyip “cidden mi?!” diyor. Kendisi istiyor tabii ama karşı da çıkamıyor, sonuçta o çapta olmadığının farkında. Çaycılığa razı oluyor garibim, ne yapsın? 2milyar ödülle çaycılığı kaptığına şükretsin.
La koşa koşa gelen nedir yav? Adam, abi gel kurtar beni, hem eski ünvanın marine avcısıydı, marine avlamayı seversin sen diyor, mihawk koşa koşa gelmişe eviriyor. Şimdi croco fanları diyeceğim, bir tek sen varsın, o yüzden, tek fan olarak ne hikaye anlatıyorsun? 3,5m’lık adam şanks ile kıyaslanıp tanıtılırken, senin yancı kurnazlığıyla tanıtılıp ödülü söyleniyor. Aradaki 1,7m (neredeyse iki katı) ödül farkı varken Mihawk’a yancı diyebilmek de ancak senden beklenebilirdi.Hahaha olum "Cidden mi?" nerede senin sayıkladığın hikâye nerede? Aynen karşı çıkamıyor. :S
Şu Mihawk fanları kendi yazıp kendi oynuyor bir de buna inanıyor ya. :S
Crocodile çağırınca koşa koşa gelen Mihawk yancılığından devam siz.
S-Shark ilk gösterildiğinde gelişime açık olduğunun bahsi geçiyor. Bu gençler daha da evrilir.Shounen serilerde bir güç ya da karakter ilk defa gösterildiğinde hep daha etkileyici işlenir. Bunların olayı da o. Zaten hasar görmüyorlar ve çok oyalıyorlar bizimkileri. Bundan ötesi kıçıkırık robotlara haramdır. Seri daha da boka batmadan aradan çıkmaları en güzeli olur.
Aynen aynen bir OP atasözü der ki "Kaçmada ve yanlamada Mihawk gibi ol"La koşa koşa gelen nedir yav? Adam, abi gel kurtar beni, hem eski ünvanın marine avcısıydı, marine avlamayı seversin sen diyor, mihawk koşa koşa gelmişe eviriyor. Şimdi croco fanları diyeceğim, bir tek sen varsın, o yüzden, tek fan olarak ne hikaye anlatıyorsun? 3,5m’lık adam şanks ile kıyaslanıp tanıtılırken, senin yancı kurnazlığıyla tanıtılıp ödülü söyleniyor. Aradaki 1,7m (neredeyse iki katı) ödül farkı varken Mihawk’a yancı diyebilmek de ancak senden beklenebilirdi.
Harbiden bayağıdır ara vermiyor, ya da ben fark etmiyorum.Bu arada haftaya bölüm müthiş olur ama bir aksiyon olmaz sonra ki hafta da ara verir. Ara sonrası tekrar bomboş bölüm gelir böyle böyle devam ederiz.