Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şapka muhabbetinin Law'dan başkasına gönderme olması neredeyse imkansız. Geçmiş olsun seninki yenilmiş ama öldü deseler bile ölmemiştir için rahat olsun @Trafalgar Law

Önce Garp Coby'i kurtaracak sonra bizimkiler Law'ı kurtarma vesilesiyle BB'nin fişini çekecek
Geçenlerde bölünme gifi atılmıştı. Bir karakter 4 5 parçaya bölünmüş. Buggy ya da Law olmasına kesin gözle bakılmıştı. Meğerse o gifin tayfanın bölünmüş olmasına yönelik olduğu ortaya çıktı.

Yani panelde yazılan şey içinde atılmış olabilir o. Muazzam olayı tetikleme durumu. Karasakalın Ace yakalanmasında ki muazzam olay MF savaşının gerçekleşmesiydi. Dolayısıyla Sento, Ohara'dan beter olacak dediğine göre Egghead'de yaşanacaklara ithafen atılmış olabilir.

Law, öldü de denilse yenildi de denilse hemen yelkenleri suya düşürmem zaten. Doffy, Luffy için " senin ölünü görünce çok şaşıracak, Law " diyordu. Mom, yendim bunlar artık kalkmaz deyipte bırakıp gidiyordu. Sonra ne oldu biri Gamma yedi diğeri Şok dalgası. Öyle bir bilgi de Law'ın bu şekil fake atmış olmasına yönelirim ben.

Garp konusuna gelirsekte Law birinin gelip gelmeyeceğinden bir haber. Adam ne bilsin. Esir düşse dahi bile durumu kabullenecek bir karakter değil. Kid'in Kaido'ya yakalandığındaki gibi kös kös oturmaz adam. Muhakkak aklından bir şeyler geçirir, planını kurar. En doğru anı kovalar. Bu an Garp'ın karışıklık çıkartması olabilir. Law'da bundan faydalanır.
 
Bu hain olayının sıfır alt yapısı var, olaya ne bi duygu ne de ekstra bi heyecan kattı. Bir de o kısmı atlamış ya da okumamış olabilirim, stella nasıl oluyor da punklara hükmedemiyor ya da onlardan bi haber olabiliyor anlamadım. Saçmalık, ana beden uydu kavramının pek bi anlamı olmadı şimdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık