Vegalardan quiz yapılsa bütün forum kağıda isim soyisim yazıp çıkarız
yazdığın yazı kırıcınaruto 4. shioni savaşı
bleach 1000 yıllık savaş arcı
one piece maluffy korksna kralı oluyor.
tek shaka ve stella biliyorumVegalardan quiz yapılsa bütün forum kağıda isim soyisim yazıp çıkarız
ben yildirimi bilmem ama Kizaru amiralim cocuk adamla marul kafayi fena cizecek onu bilirim Kral hakiyle guclendigini sanan marul kafaya yine asfalti opme soku yasatacak amiralimKizaru gelse yıldırım çizerlerdi
Sanji amiraline ışık hızında tekme atıp komisi yapıcakben yildirimi bilmem ama Kizaru amiralim cocuk adamla marul kafayi fena cizecek onu bilirim Kral hakiyle guclendigini sanan marul kafaya yine asfalti opme soku yasatacak amiralim
Şu olay benim için seriyi şahlandırır. Hurdacılar sığınaklara kaçar.Buggy ve Weevil ittifak bekliyoz gelen gelsin
Zoro Sanji bu kepçüğe aynı anda girdiğinde göreceğim ben onun şekliniben yildirimi bilmem ama Kizaru amiralim cocuk adamla marul kafayi fena cizecek onu bilirim Kral hakiyle guclendigini sanan marul kafaya yine asfalti opme soku yasatacak amiralim
Doffy de geliyor ortalığı yakarımŞu olay benim için seriyi şahlandırır. Hurdacılar sığınaklara kaçar.
yanlış yazmısım marıneford yazıyordum kafa dagılmıdyazdığın yazı kırıcı
aslında bekliyordum tüm veganın yeteneğini gördük bu anca yatıyorduDemek ki hain York'muş... Bunu da beklemiyorduk.