Adam haklı Garp fanı ne cürretle Luffy resmi koyar , Luffy görse azar çeker sanaProblem nedir gardaş
Adam haklı Garp fanı ne cürretle Luffy resmi koyar , Luffy görse azar çeker sanaProblem nedir gardaş
Senin mesailer lalonunkilerden daha helaldir dostum böyle devamShichi olanların çoğu görünmedi aslında. Croc-Dof-Law- Moria- Teach- Weevil vb.
İşteyim oturuyorum, oyalanacak malzeme çıktı...
Abi çoğunu unutmuşum ya, sallayacak bir şey yokmuş.Shichi olanların çoğu görünmedi aslında. Croc-Dof-Law- Moria- Teach- Weevil vb.
Benim sakin geçiyor çoğu zaman, uğraşırsak bir kaç sarhoş falan geliyor öyle. O ne yapıyor? :SSenin mesailer lalonunkilerden daha helaldir dostum böyle devam
Yapay zekaya haber yazdırıp babasına ben yaptım diyor o esnada forumda 144p kalitesinde editler paylaşıyorBenim sakin geçiyor çoğu zaman, uğraşırsak bir kaç sarhoş falan geliyor öyle. O ne yapıyor? :S
2 yıl arada oldu bazıları, eğer Shichi olma olayında aldılarsa vardır. Tabi Oda bu neye göre işler durumları belli olmaz.Abi çoğunu unutmuşum ya, sallayacak bir şey yokmuş.
Bu arada Moria ve Dof dışındakiler pek Şiçi gibi değildi.
Onların Dna'sı, vega'ya ulaşmamıştır.
Al şu iki sayfayı oku; mangadaki gerçekler sana göre hikaye tabiiNe yeyip içip şu rüyaları görüyorsun merak ediyorum.
Çünkü dünya hükümetinin bir çaycısı(kizaru) var zaten, ikincisine ihtiyaç duymamışlar.Abi bu Croco'nun niye Seraphim'i yok?
Bir onun bir de Buggy'nin yok sanırım.
Doffy'i unutmuşum.
Sallayacak bir şey yokmuş.