Sanji'nin Zoro'yla arasındaki farkı kapatması için Zoro'nun kestiği kalyon gemisinde uyumaya devam etmesi gerekirdi.
Sanji'nin Zoro'yla arasındaki farkı kapatması için Zoro'nun kestiği kalyon gemisinde uyumaya devam etmesi gerekirdi.
Şu güç olmasaydı karakter böyle olurdu kadar saçma argüman yok. Var ki konuşuyoruz. Eskiden millet çoğunlukla suitten şikayetçiydi bu arada, şahsen gen uyanışında sorun göremiyorum.Farklı durumlar. Diğerleri bir şekilde güçlenecekti, bundan daha yavaş güçlenme hızları olurdu sadece. Meyvesi olmasa Luffy, Garp gibi olurdu. Enma olmasa Zoro, farklı zamanda kral hakisini saldırısına eklerdi.
Fakat Judge deney yapmasa direkt Sanji'nin şu anki güçlerinin hiçbirisi olmayacaktı. Ben umursamıyorum bu arada, sadece zamanında fanlarının yazdıkları aklıma geliyor ve hatırlatmak istiyorum. Sanci'nin, Germa güçlerine ihtiyacı yoktu, haki üzerinden ilerleyecekti. Judge çok büyük ayıp yapıldı hem de çok. Adam komutan seviyesi deney ürünü yapmış.
Yani inkar etmiyoruz bunu? Sadece haki üzerinden ilerlemesi beklenen Sanci, Cacci üzerindne ilerliyor durum bu. Seraphimleri yaptığı için Vegapunk övüyoruz da Sanci'yi icat eden Cacci'yi neden övemiyoruz? Bir elini öpün, teşekkür edin adama. Cacci olmasa Usopp'tan haliceydi.Karakter konseptleri diye bir şey var.... Lütfü, meyvesiz olsa da Kekolar Kralı olacak, Zoro Kılıçsız olsa da dünyanın bir falanın en iyisi olacak. Sanji'nin de konsepti de baba mirası değil de; döner bıçağı kullanan biri olsa da iyi bir savaşçı olacaktı. Konsept bunlar konsept. Zoro da nihai rakibine "beni eğit Mihawk" dedi. Lütfü zaten dededen torpilli. Yani ortalık torpil kaynıyor.
Bugün çıkmaması yarın çıkmayacağı anlamına gelmez.Zoro'ya hain diyenler özür diler mi, sanmıyorum.
Wcı'dan bahsediyorum. Cacci sayesinde değil, haki üzerinden ilerleyecek deniliyordu. Durum Cacci'ye yazar, Pacifistaları, Seraphları icat eden Vega övülürken Sanci'yi icat eden Cacci neden övülmüyor? Bu adamn hakkı ne zaman verilecek?Şu güç olmasaydı karakter böyle olurdu kadar saçma argüman yok. Var ki konuşuyoruz. Eskiden millet çoğunlukla suitten şikayetçiydi bu arada, şahsen gen uyanışında sorun göremiyorum.
Hadi bakalım inş. Çok isterim gelip yine Luffy'nin yaptıklarına kendi başarısıymış gibi çökmesini.