Sancicilere geçmiş olsun.Acaba bölümde iyi olan şey ne. Bu sanjide bir de King geni uyanırsa tam olur. Seriyi yonkou gücünde bitirir.
Sancicilere geçmiş olsun.Acaba bölümde iyi olan şey ne. Bu sanjide bir de King geni uyanırsa tam olur. Seriyi yonkou gücünde bitirir.
Spoiler metinlerinde öyle bir bilgi göremedim. Dünyayı sarsacak dendiği için mi öyle varsayıyorsun?Egheade geliyor adam bütün olaylara bakınca ben böyle düşünüyorum
Sanji'nin alt yapısı şeytan meyvesi araştırmaları muhtemelen.Sancicilere geçmiş olsun.
Evet de bunu bana neden yazdın?Sanji'nin alt yapısı şeytan meyvesi araştırmaları muhtemelen.
Yani ? One Piece'de Luffy'nin meyvesi OP çıkınca meyveye mi yazıyoz anlamadım ? Bunun Enma'sı da var. One Piece'de her karakterin avantajı bir şeylere borçlu oluyor. Ne diyem mahmut diyem ?Sanji hasar almiyor mu? Hmm ne diyelim sanji'ye yazar aga. Demekki seraphimlerin de zayıf noktasi varmis. Dur dur öyleyse judge'a de yazar
Spoiler metinlerinde öyle bir bilgi göremedim. Dünyayı sarsacak dendiği için mi öyle varsayıyorsun?
Bu kadar OP dayanıklığının bir dezavantajı kesin vardır. Kaşının değişimi dezavantajının göstergesi olacak gibi. Sürekli dayanıklılık yoktur. Ya da insanlıktan çıkma da olabilir.Zaten Sanji'de king geni var. Oradan almış eleman.
Hadi bakalım inş. Çok isterim gelip yine Luffy'nin yaptıklarına kendi başarısıymış gibi çökmesini.Eghead deki olay Ohara 2.0 a gidiyor
Goresei de geliyor
Kambersiz düğün olmaz
Bu sefer geliyor diyorum