Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy hala h.haki kullanmıyor. Sorsak yonkou. Kendini ohara dan sonra bölen vega dan kutsal inek olmak isteyen parçası çıkıyor. Ana beyin adasında ne olduğunu diğer beyinlerin neler düşünüp planladığını bilemiyor. Denizciler hala basiretsiz yanlarında en tepe amiral var ama plansız, bölümde ki tek okunur panel genetik evladı sanji olması da ayrı ironi... Cidden seriyi başkası çizip yazıyor buna inanıyorum mangadan sonra gelen SBS yi başkasına çizdiren bu bölümleri çizemez, editörler kafalarına göre takılıyor. Bir seri leş atar mı ? Atıyor işte...
 
King atesini bilerek mi söndürdü sence Zoro'ya yenilmek için?
Hayır. Zoronun saldırılarından kaçamıyordu. Kendini korumak bloklamak zorunda kalıyordu. Baktı olmuyor hız moduna geçti bu sayede saldırılardan sıyrılırım diye düşündü. Onda da kesilince tekrar ateş moduna geçti. En son uçtu zoronun olduğu yeri magmaya boğmaya karar verdi. Hatta bu saldırının zoronun işini bitireceğini düşündü. Ama zoronun ateşi kesebildiğini bilmiyordu. O yüzden son sahnede şaşırdı şok oldu. Zoro da kesti geçti.
 
Kata Zoro'yla dövüşüp Kolu kopsa Kral hakiye anca yenildi krall mı diyecektik :D
Kral haki güçlendirmesi alması gerekse diyecektik. O eşiği aştıktan sonra keser de biçer de. Mesela Luffy de Kata ile karşılaşınca sadece g4 ile yenemedi, geleceği görme güçlendirmesi alması da gerekti. Kata değil de King ile karşılaşsa g4 ile yine yenemezmiş. Kral haki güçlendirmesi alması lazımmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık