Zoro’nun kral haki kullanmamasının başka mantığı yok, King’e kral hakili saldırı ile vurup indirdi ama şimdi hakinin hsini bile anmıyor. Demek ki bilinçsiz kullandı o dövüşte.
Luffy de kullanmıyor ki şu an.
Zoro’nun kral haki kullanmamasının başka mantığı yok, King’e kral hakili saldırı ile vurup indirdi ama şimdi hakinin hsini bile anmıyor. Demek ki bilinçsiz kullandı o dövüşte.
OP Berserkin tırnağı olamaz.O kadar da değil. Berserk nere OP nere.
O kral hakiyle zarar alacaklarını bilmiyor ki.Luffy de kullanmıyor ki şu an.
Enma'nın verdiği eğitimi unutmuş olabilir mi usta? Malum King'in güçlerini zor hatırladı.Zoro’nun kral haki kullanmamasının başka mantığı yok, King’e kral hakili saldırı ile vurup indirdi ama şimdi hakinin hsini bile anmıyor. Demek ki bilinçsiz kullandı o dövüşte.
O kral hakiyle zarar alacaklarını bilmiyor ki.
Bakalım bir, elinde Enma olmadan kral haki ekleyemezse soru işareti kalır.Enma'nın verdiği eğitimi unutmuş olabilir mi usta? Malum King'in güçlerini zor hatırladı.
Yazar ahmaklığı olsa da ortadaki en büyük mallık Zoro’ya ait. Bu adam King’in alevi yanarken kral haki ile hasar verdi ve söylemiyor. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.Tamam da, diyelim ki bu ateş bilgisi hiç söylenmeyecek. Luffy hiç açmayacak mı, sonuçta normal saldırıları ile hasar veremedi. Lucci ile ortak olmayı bile göze aldı. Oda'nın KakuxZoro ve LuccixLuffy eşleşmesi çizmek için karakterleri bilerek pasifize ettiğini düşünüyorum.
Bakalım bir, elinde Enma olmadan kral haki ekleyemezse soru işareti kalır.
Yazar ahmaklığı olsa da ortadaki en büyük mallık Zoro’ya ait. Bu adam King’in alevi yanarken kral haki ile hasar verdi ve söylemiyor. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.
Bakalım bir, elinde Enma olmadan kral haki ekleyemezse soru işareti kalır.
Yazar ahmaklığı olsa da ortadaki en büyük mallık Zoro’ya ait. Bu adam King’in alevi yanarken kral haki ile hasar verdi ve söylemiyor. Ya da ben yanlış hatırlıyorum.
Son atakta alevi yanıyordu diye kalmış aklımda, eğer yanmıyorsa bu King niye öylece dururken alevini söndürdü. Çok malca yenilmiş.Luffy de Kaido gibi demesine rağmen içten patlamalı ve kral hakili vurmadı.
Bu arada alevi yanarken vurduğunu göstermedi maalesef, King ya kaçtı ya da blokladı.