Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1078: Kaçış Sınırı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 67 45.6%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 23.1%

  • Kullanılan toplam oy
    147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kılıçta Oden'in ruhu var ya çok net. Japon kültürüne de uyuyor zaten böyle içinde ruh olan eşyalar falan. Zoro'nun yapacağı işler değildi onlar. Oden'in hakisinin zekatı bile Onigaşima'yı birbirine katmaya yetti...
Kaido bile kılıçta Oden'i hissetti yani. Zoro'da hayvani bir hakiye sahipken kılıcın yaydığı auranın Oden'i anımsatması direkt Enma'ya yazar. Zoro'ya böyle bir kılıç yaraşır gerçi orası ayrı bir mevzu.
 
Hani bu vegapunk'lar bütün bilgilerini bir araya getiriyordu. Nasıl diğerlerinden bir şeyler gizledi hain ? @Smoker sence bunu bir mantığa oturtacak mı oda ?
York sürekli uyuyor gibi görünüyordu Vegapunk'la ilgili bizew söylenenlerden biride (Koby tarafından) Her meyveyi bildiğini ve zayıf noktasına kadar bildiğiydi yani zaten zayıf noktanı biliyorsan ona göre davranırsın düşünsene York gibi Vegapunk'un yatması mantıksızdı ki zaten kendisi çıktı
 
Uydurur bir şey. 1000 bölüm sonra ana karakterinin meyvesini değiştiren adamdan beklentini çok yüksek tutma.
İşte budur.Seride hala mantık arayanları görmek insanı üzüyor cidden.Yarın bir bakmışsınız Oda yeni bir meyve türü üretir o meyveye sahip olanlar yüzebilir bile derse kimse şaşırmasın.
 
Vegapunk ile birlikte gemiye binecek olan robot sayısını azalttığı için kendisine teşekkürü borç bilsem de her şey olup bittikten ve bizimkiler Vegapunk'ı alıp kaçtıktan sonra Aziz Carlos'un oyuncağı yaparlar York'u.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık