Yok öyle bir şey. Elbafa gidiyor. Shanksta ya poneleri bırak ya da aklını alim diyor. Devlerine güveniyor KızılcıkSaldıran Kid..
Yok öyle bir şey. Elbafa gidiyor. Shanksta ya poneleri bırak ya da aklını alim diyor. Devlerine güveniyor KızılcıkSaldıran Kid..
Yoluna devam edip gidebilirdi, adamın müttefiklerine bulaştı.Yok öyle bir şey. Elbafa gidiyor. Shanksta ya poneleri bırak ya da aklını alim diyor. Devlerine güveniyor Kızılcık
Sana Minato Piece okumanda başarılarShanks devleri; kontrolünü kaybedip çocuğu öldürecek olursa, onu durdursunlar diye yanına alıyor.
İlk cümleye cevabını alalım.Sana Minato Piece okumanda başarılar
Zaten önceki yorumumda yazmıştım, bölümde resimlere bakıp çıkmışsın. Zahmet olacak ama oku da öyle tartışalım.İlk cümleye cevabını alalım.
Shanks zaten neden devleri yanına aldığını belirtiyor. Burayı seviyorum ,burada olay çıkartmak istemiyorum, zarar gelmesini istemiyorum diyor. Yani çok güç kullanmadan işi halletmenin peşinde. Mekan zarar görsün istemiyorlar.Sana Minato Piece okumanda başarılar
Komiksin. Sen okumalısın tekrar.Zaten önceki yorumumda yazmıştım, bölümde resimlere bakıp çıkmışsın. Zahmet olacak ama oku da öyle tartışalım.
Grand Line'da yoluna devam etmek söz konusu değil, o adaya ayak basmak zorundasın yoluna devam edebilmek için.Yoluna devam edip gidebilirdi, adamın müttefiklerine bulaştı.
Shanks devleri; kontrolünü kaybedip çocuğu öldürecek olursa, onu durdursunlar diye yanına alıyor.
Dediğin kesinlikle doğru onu atladım ben. Ama saldırmasına yine gerek yoktu. Kid'in tek yapması gereken; Shanks ile görüşmek istiyorum, ona haber verin diyecekti. Shanks zaten kabul eder. Sonra Kid gidip Shanks'a 1v1 teklif edebilirdi. Kazanan her şeyi alır. Şimdi mevzu yine 1v1 olayına bağlanabilir.Grand Line'da yoluna devam etmek söz konusu değil, o adaya ayak basmak zorundasın yoluna devam edebilmek için.
Kid, muhtemelen devlere saldırmayacaktı. Saul ile görüşmekti niyeti büyük ihtimalle ancak Shanks'ın adamları onun kıyıya yanaşmasına izin vermeyip saldırdılar.