Logia meyveyi maliyetinden ötürü kullanamıyorlar şimdilik.S-Hook gözüktü mü? Logia mı olacak bu şimdi? Hem kingin bedenine hem de logiaya sahipse gitsin yonkou olsun.
Logia meyveyi maliyetinden ötürü kullanamıyorlar şimdilik.S-Hook gözüktü mü? Logia mı olacak bu şimdi? Hem kingin bedenine hem de logiaya sahipse gitsin yonkou olsun.
Karaktere yükleniyoruz fakat sorun Oda ve editörlerde. Hatta derginin suçu, adamlar Gta 5 gibi sürekli para basmak istiyorlar ama kalite EA games gibi düşmeye başladı.Adamlar bunu zor kabul ediyor onu nasıl etsinTemel i komutanı çağırır ve şu soruyu sorar. Temel İslam'ın şartı kaçtır?
Temelde derki komutanim 40.
Komutan başlar dayağa ağzı burnu kan içinde. Çıktı dışarı
Dursun sordu Temel bu ne hal?
Komutan bana dedi ki İslam'ın şartı kaç
Eee sen ne dedin?
Ben de dedim ki 40 !
Ula sen naptın gir içeri öp komutanın elini özür dilerim komutanım de İslam'ın şartı 5 de.
Temel cevap verir,
Ula Dursun adam 40'ı kabul etmiyor 5 i nasıl kabul etsin ?
Vegapunk'ın bile yüreği gitmez S-Croco'yu güçlü yapmaya. Suya karşı zayıflık koyar kesin.S-crocodile gözüktü mü? Logia mı olacak bu şimdi? Hem kingin bedenine hem de logiaya sahipse gitsin yonkou olsun.
-Nika: Uyandığım güne lanet olsun bir salın beni olm lan!!!!İkisi de kaybeder sonra Nika’ya gelirler hüüü ama biz ortaktık demeye başlarlar çevirip yardım isterler.Nika da halledeceğim der Shanks ile Talk no Jutsu karasakalla da Kötek no Jutsu iş görür ve ikisini de son savaş müttefiği olarak yanına alır.Sonra da oy birliğiyle korsan kral olur.
Koskoca yonko Kidle dövüşebilmek için yanına efsanevi iki savaşçı çağırıyor. Sen hala adamı küçümsüyorsun dostumKaraktere yükleniyoruz fakat sorun Oda ve editörlerde. Hatta derginin suçu, adamlar Gta 5 gibi sürekli para basmak istiyorlar ama kalite EA games gibi düşmeye başladı.
Gözünü iyice korkutup kaçırmak için de kalabalık gidiyor olabilir. Shanks bu, kan dökmeden çözmek isteyebilir.Koskoca yonko Kidle dövüşebilmek için yanına efsanevi iki savaşçı çağırıyor. Sen hala adamı küçümsüyorsun dostum
Ciddi değilim olum hurdacı kim köpek allasen. BM ile Kaido ile teke tek kaldığını düşünün bi. Law kadar icraat yapsın öpüp başına koysun karşısında Shanks var daha çok + yazar. Ötesi tıraşGözünü iyice korkutup kaçırmak için de kalabalık gidiyor olabilir. Shanks bu, kan dökmeden çözmek isteyebilir.
Law,Teach'e karşı dövüşürken,imparatorlarla dövüşümüz sonrası çok daha geliştik gibi bir şey dedi.Ben bu Oda'yı anlamıyorum. Yav arkadaş madem Law vs Teach ile Kid vs Shanks yapacaksın o zaman bunlara doğru düzgün dövüş çizseydin ya.
Bigmom öldürmeyip bırakıp gidiyor, arkadan önden saldırıp duruyorlar, bitiremiyorlar bomba falan patlıyor ne gerek var. Kafa kafaya kapışsınlar madem sonradan teke tek yonkoularla vs atacaklarsa.
Kid'in yada Law'ın herhangi bir yonkouya karşı şansının olduğuna inanmıyorum beni sarmıyor şuanki dövüşler çünkü öyle bir güç göstermediler bize.
İşin özeti senin çizeceğin manganın ben...
"İmparatorlardan hakiye dair çok şey öğrendim." dedi. Ne kullandığını bilmediğimiz bir haki türü patlattı.Law,Teach'e karşı dövüşürken,imparatorlarla dövüşümüz sonrası çok daha geliştik gibi bir şey dedi.
Ama bu gelişimi sözle değilde icraatle gösterse daha iyi.
Emin ol Kid ve Shanks dövüşünde,Kid koca ana dövüşü bana çok şey kattı şimdi daha güçlüyüm gel buraya Akagamiiiii diyecektir.
Önceden dağı , taşı, kendine göre eşit ve zayıfları meyvesiyle ışınlıyordu. Hakisi fazla olan şeyin yerini meyveyle değiştiremediğini yonko görünce anladı da hakiyi o şekilde kullanabileceğini nasıl öğrendi acep"İmparatorlardan hakiye dair çok şey öğrendim." dedi.