Foxynin meyvesinin üstü olabilir.Şu an zamanı değil, tam da adadan ayrılıyorduk. Eski öldü sandığın dostlarınla sohbete dalınca böyle oluyor diyor. Bölümün ismi de ordan geliyor gibi. Zaman meyvesi çıkmasını isterim, über bir güç. Düşünsene darbe yiyorsun ama zamanı yavaşlatıyorsun felan. Geleceği görme gözlemiyle ne kombinlenir be
Dorry ve Brogy için diyor.Bölümde konuşuldu mu bilmiyorum ama Shanks’ın öldüğünü düşündüğü dostları kim? Dorry ile Broggy olamaz değil mi? Gerçekten öyleyse kim bu dostlar?
Gaban olabilir belki. Ben okurken acaba dövüşse de kidi dost olarak mı görüyor diye düşünmüştüm. Ama belli ki o dostla uzun süre sohbet etmişler. O da roger tayfasından birileri olabilir. Henüz gabanı görmedik.Bölümde konuşuldu mu bilmiyorum ama Shanks’ın öldüğünü düşündüğü dostları kim? Dorry ile Broggy olamaz değil mi? Gerçekten öyleyse kim bu dostlar?
İşte o durum bana saçma geliyor. Sen ne ara arkadaş oldun da öldüklerini düşünüyorsun? Adamlar 100 yıldır Green Bitte dövüşüyor. İzole olmuşlar. Saçma yani.Dorry ve Brogy için diyor.
O tarz biri veya birileri de olabilir. Bakalım gerçekten tuhaf bir cümle bence.Gaban olabilir belki. Ben okurken acaba dövüşse de kidi dost olarak mı görüyor diye düşünmüştüm. Ama belli ki o dostla uzun süre sohbet etmişler. O da roger tayfasından birileri olabilir. Henüz gabanı görmedik.
Ne bileyim reis Oda'dan mantık mı bekliyoruz, sıvamıştır düz.İşte o durum bana saçma geliyor. Sen ne ara arkadaş oldun da öldüklerini düşünüyorsun? Adamlar 100 yıldır Green Bitte dövüşüyor. İzole olmuşlar. Saçma yani.
O tarz biri veya birileri de olabilir. Bakalım gerçekten tuhaf bir cümle bence.
Resmi çeviri gelince netleşir diye umuyorum.