Weevil’ın annesi etrafta yokken Aramaki’ye keseceği racon,
Weevil’ın annesi etrafta yokken Aramaki’ye keseceği racon,
İkisi de erkek.Shanks ve Kid arasındaki benzerlikler başka varsa yazın
*İkisi de kızıl
*İkisinin de gözünün üstünde yara var
*ikisi de tek kollu
*ikisi de kral haki kullanıyor
Zoro bu bölüm rezerve etti korkaklar kapışıyor başlığınıShanks vs Kidd için Cesur savaşçılar Law vs Karasakal için Titanlar denildi ve gözler Usopp vs Augur için Keskin korkaklar kapışıyor adlı başlığı görmeyi bekliyor.
Mükemmel olurdu...Coby, Karasakal karşısında şov yapıp Kizaru da Satürn'ü gerektiği gibi koruyamazsa Kizaru'yu emekli ederler...
Ben hep Satürn'ün şov yapacağını düşünüyordum da dün gece şöyle düşündüm:
Hangi hükümet, Gorosei'yi koruyamayan/yakalatan/öldürten bir amiralin görevini devam ettirmesine izin verir?
Şuraya yazıyorum gelecek senaryoyu: Satürn'e birşey olup Kizaru'yu emekli edecekler.Coby de Karasakal karşısında yapmış olduğu üstün performanstan dolayı amiralliğe terfi edecek.
Coby, Karasakal karşısında şov yapıp Kizaru da Satürn'ü gerektiği gibi koruyamazsa Kizaru'yu emekli ederler...
Ben hep Satürn'ün şov yapacağını düşünüyordum da dün gece şöyle düşündüm:
Hangi hükümet, Gorosei'yi koruyamayan/yakalatan/öldürten bir amiralin görevini devam ettirmesine izin verir?
Şuraya yazıyorum gelecek senaryoyu: Satürn'e birşey olup Kizaru'yu emekli edecekler.Coby de Karasakal karşısında yapmış olduğu üstün performanstan dolayı amiralliğe terfi edecek.