Bir an kafamda canlandırdım da umarım öyle bir şey olmaz.Dövüşün sonu dostça partiyle biter.
Bir an kafamda canlandırdım da umarım öyle bir şey olmaz.Dövüşün sonu dostça partiyle biter.
Kaybetmemişler zaten, düşmüşlerdir en fazla geri çıkarlar.Seraphimler hiç kaybetmiş gibi değil. Geri dönebilirler.
Valla arcın başlangıcı hiç büyük bir savaş hissiyatı vermiyordu. Taraflar tam olarak ne onu bile kestiremiyorum.Gorosei ve amiral geliyor olmuyorsa biz kalkalım zaten bu saaten sonra küçük savaşlar seriye yakışmaz ne yani law ve kid Yonkou ile kapisirken bizim tayfa alta mı kalicakti.
Kid'in bir şeyler planladığına şüphe yok. Pek Kid'lik bir hareket değil ama ters bir şeyler var.Cesur değil Kid’in zeka seviyesi Weevil altı.
Cesur değil Kid’in zeka seviyesi Weevil altı.
Yazdım bile senaryoyu:Dövüşün sonu dostça partiyle biter.
Fakir avuntusu da iyiymiş haAramaki Luffy, Kid ve Law ile 1 vs 20 atacakken Shanks gelir ve gençlere şans ver der. Sonra kendisi Kid ile 20 vs 1 atar.
Kid'in bir şeyler planlaması Kid'lik hareket değil ve terslik olan şey varsa bu bir şey planlaması olur.Kid'in bir şeyler planladığına şüphe yok. Pek Kid'lik bir hareket değil ama ters bir şeyler var.