Cesur değil Kid’in zeka seviyesi Weevil altı.
Cesur değil Kid’in zeka seviyesi Weevil altı.
Seri shounen olmasa Zoro orada kıymaya dönmüştü.Zoro'yu öldürüyordu adam hatırlaması normaldir.
Oda Viking temalı en cesur iki karakterin dövüşünü çizer o sıra @Whitebear DCesur değil Kid’in zeka seviyesi Weevil altı.
Kid: Vay Shanks abim ! Ben senin bu kadar kıyak bir abi olduğunu hiç bilmiyordum yeminle. Geçen sefer tanışsaydık vallahi yapmazdım böyle şeyler.Dövüşün sonu dostça partiyle biter.
Zoro'yu baydı bildiğin adam o dövüş, fiziksel olarak bile eliyle itip gömmüştü Zoro'yu ki Zoro fiziksel olarak çok övülen bir karakter.Seri shounen olmasa Zoro orada kıymaya dönmüştü.
Kid en fazla Diriliş Ertuğrul teması olur , gerçi sen o diziye bayılıyorum demiştin bana ,evinde kılıç vardı duvarda.Oda Viking temalı en cesur iki karakterin dövüşünü çizer o sıra @Whitebear D
Sanji sevgini şimdi anladımkargaya yavrusu ikonik görünürmüş
Ben öyle bir şey demedim de sen “abi seriyi bırakacağım Zoro ne duruma düştü” diye yakınıyordun iki gün önce şimdi bize racon kesiyorsun.Kid en fazla Diriliş Ertuğrul teması olur , gerçi sen o diziye bayılıyorum demiştin bana evinde kılıç vardı duvarda.