Şimdi de bunlarla mı mutlu oluyorsun reis durum hurdacı lobisinden vahim gözüküyor.ana karaktere çip kurusu demiş lucci xd
Şimdi de bunlarla mı mutlu oluyorsun reis durum hurdacı lobisinden vahim gözüküyor.ana karaktere çip kurusu demiş lucci xd
kargaya yavrusu ikonik görünürmüşShanks'ın her şeyi ikonik. Sanki arada bir ikonik sahnesi oluyor gibi demişsin.
hadi lawı garp araya girerek kurtarabilir de kidi nasıl shanksın elinden alacak onu bilemiyorum.Bu vs'ler sonunda birinin ayakta kalacagi digerinin ölecegi vs'ler. Artik geç ama bodoslama direk çizdigini sanmam biryere baglayacaktir. Muhtemelen vegapunk arc sonu bu vs'lerde sonuçlanacaktir. Law ve hurdacı dezavantajli. Tahmin ama oda law'u birakirken Hurdacı'yi öldürmez veya tersi. Ya ikisi hatta kalacak ya da ikisi ölecek.
hurdacı lobisini hiç örnek verme shanksla vs atmak için dudacıklarına ruj süren bir kaptan var. Mutlu sonlu şeyleri izleyemem hurdacı demeyin hicŞimdi de bunlarla mı mutlu oluyorsun reis durum hurdacı lobisinden vahim gözüküyor.
Shanks kılıcı çeker Kid'i ortadan ikiye böler, herkes şok.kargaya yavrusu ikonik görünürmüş
Shanks'ın tehdit gördüğü birine karşı dövüşüyor ki Shanks tehdit gördüğü sıralarda tek meyveliydi. Şimdi 2 meyveli. Ayrıca gerçekliği de baz alınca en yıkım getiren meyvenin deprem olduğuna ikna oldum.Meğerse Kid Luffy Law üçlüsünden en şanslısı Law imiş
Law ve Kid aynı kaderi yaşayacak. Paralel çizmek için bunca zaman Kazanan adasına dönmediyse ben de daha bir şey bilmiyorum.Bu vs'ler sonunda birinin ayakta kalacagi digerinin ölecegi vs'ler. Artik geç ama bodoslama direk çizdigini sanmam biryere baglayacaktir. Muhtemelen vegapunk arc sonu bu vs'lerde sonuçlanacaktir. Law ve hurdacı dezavantajli. Tahmin ama oda law'u birakirken Hurdacı'yi öldürmez veya tersi. Ya ikisi hatta kalacak ya da ikisi ölecek.