Saul olabilir büyük ihtimalBölümde konuşuldu mu bilmiyorum ama Shanks’ın öldüğünü düşündüğü dostları kim? Dorry ile Broggy olamaz değil mi? Gerçekten öyleyse kim bu dostlar?
Saul olabilir büyük ihtimalBölümde konuşuldu mu bilmiyorum ama Shanks’ın öldüğünü düşündüğü dostları kim? Dorry ile Broggy olamaz değil mi? Gerçekten öyleyse kim bu dostlar?
Saul kaç yıldır Elbaf'ta, yaşadığını bilmemesine imkan yok.Saul olabilir büyük ihtimal
Ayık olsa hatırlayacakta ne zaman görsek içiyor shanks efendi yalnız dediğin çok mantıklı o yorumumdan utandım silemiyorumda.Saul kaç yıldır Elbaf'ta, yaşadığını bilmemesine imkan yok.
Demekki yola çıkarken Shanks'ta onların adasına gitmiş ve arkadaş olmuş. Başka açıklaması yok şu an.İşte o durum bana saçma geliyor. Sen ne ara arkadaş oldun da öldüklerini düşünüyorsun? Adamlar 100 yıldır Green Bitte dövüşüyor. İzole olmuşlar. Saçma yani.
O tarz biri veya birileri de olabilir. Bakalım gerçekten tuhaf bir cümle bence.
Resmi çeviri gelince netleşir diye umuyorum.
Bu kadar basit bir şekilde aradan çıkarlarsa bilmem kaç bölümde oluşturulan güçlü algısı yok olur, bi kere Shichibukai sistmeini kaldırman anlamını yitirir.Zarar bile almamış olabilirler, şaşırmam.