Burnunu kaşıyarak fikir falan buluyordu. Güzeldi.E.Oda, Vicky The Viking hayranıymış. Dizideki karakter sevimliydi, oradan bol bol esinlenme gelecektir.
Bayağı özenerek çizecek muhtemelen.
Burnunu kaşıyarak fikir falan buluyordu. Güzeldi.E.Oda, Vicky The Viking hayranıymış. Dizideki karakter sevimliydi, oradan bol bol esinlenme gelecektir.
Bayağı özenerek çizecek muhtemelen.
Kid'in elindeki kitabeleri istemesi herkese nedense doğrudan Shanks'ın elinde kitabe olmadığını düşündürttü. Ayrıca sana göre Sanks'ın kitabeyi Kaido'ya verme ihtimali bile biraz aklanmasına sebep oluyorsa burada düpedüz Shanks'a karşı art niyet var demektir. Bu adam kötü karakterli bile çıkabilir ama şu yaptığının mantıksız olduğunu iddia etmek bana saçma geliyor. BM ve Kaido'nun elinde birer tane kitabe vardı, e dalsaydılar diğer kitabe sahiplerinin bölgesine. Denge var hadi savaş çıkmasın, sızaydılar ?
Zoro'ya 3 bölümdür eksi yazıyor zaten...
Orijinal çeviri gelmeli.
Hemen müdahale edilmiş gizli kapılar arkasında. Zoro fanları arasında sirenler çalıyordu zaten.
Zoro bir orada mı korkuyor ya belki oncesinde kelepçe açma falan diye korkmuştur? Ingilizcem yok benim yorum yapamıyorum bakıp söyle bir usta.