Sanji'nin kapaktaki cool hali yüzünden iyi dedim.
Sanji'nin kapaktaki cool hali yüzünden iyi dedim.
Kid'in elindeki kitabeleri istemesi herkese nedense doğrudan Shanks'ın elinde kitabe olmadığını düşündürttü. Ayrıca sana göre Sanks'ın kitabeyi Kaido'ya verme ihtimali bile biraz aklanmasına sebep oluyorsa burada düpedüz Shanks'a karşı art niyet var demektir. Bu adam kötü karakterli bile çıkabilir ama şu yaptığının mantıksız olduğunu iddia etmek bana saçma geliyor. BM ve Kaido'nun elinde birer tane kitabe vardı, e dalsaydılar diğer kitabe sahiplerinin bölgesine. Denge var hadi savaş çıkmasın, sızaydılar ?Ben de diyorum onu. Shanks'ın yaptığı şeyin dengeyle açıklanabilecek bir tarafı yok. 20 yıldır bir tane bile pone almamış. Kaido'nun MF'ye gelmeme sebebi için ona pone vermesi olduğu açıklanırsa Shanks biraz aklanır.
yaBda görelim fanlığınıÇok güzel lan. Avatar yapabilirim.
Ezelden beri Robin'ciyim....
Benim de direkt ilgimi çeken olmuştu. Çok güzel ya.Tek ilgimi çeken panel bölüm kısım bual 70-80ler italyan-amerigan filmlerine koy oynasın. Gta kızları gibi... Yumurta kafa kısımları aşırı mantıksız konuşmaya bile gerek yok. Kid, law dan sonra icraat reise dönüştü helal olsun bir keZ daha...