Beyler lilith etrafta yok kadın zaten kötülük yoksa ben mi kaçırdım bence bu işleri yapan lilith
Lilith Usopp ve Franky ile birlikte.Beyler lilith etrafta yok kadın zaten kötülük yoksa ben mi kaçırdım bence bu işleri yapan lilith
Vegapunk ne kadar kötü olabilir ki? Lilith de o kadar kötü olur.Beyler lilith etrafta yok kadın zaten kötülük yoksa ben mi kaçırdım bence bu işleri yapan lilith
Sorun orada aslında.Hiç birşey anlatmıyor sadece öylesine sayılar haftalar geçip gidiyor.Daha kötüsü büyük ihtimalle kalan büyük savaşlara kadar seri artık böyle gidicek.Takip edenlerin çok büyük çoğunluğu panelleri okumuyor bile göz gezdiriyoruz.Benim okumam 2 dakika falan sürmedi çoğu panelde resimlere baktım geçtim son sayıların hepsi bu şekilde geçti.4 bölüm oldu hala ne anlatıyor anlamıyorum. İlgi çekmiyor...
Bir de seraphimler cp0'ı tokatlıyormuş ne gülerim.Bölüm doygunluk vermedi. Hani olur ya bunun devamı olması lazım dersin . Tam o noktada bitmiş. Aksiyona başlayacakken keşmiş bölümü pirinççi. Umarım diğer bölüm daha doyurucu olur.
Tokatlamaları şaşırtıcı olmaz. Üstüne basarak Vegapunklar '' yaptığımız en üst düzey silah, onlara karşı şansımız yok'' diyip duruyorlar. CP0 ı patates etmeleri iyi güldürür. Hükümet'e de - yazdırır. Gerçi onlar alıştı zatenBir de seraphimler cp0'ı tokatlıyormuş ne gülerim.