bu ikisinin uzaktan egitim ile atanan mühendis gibi cp0 olduğunu görmüştük zaten, bir şey beklemekte hata yapmışızLucci ve Kaku'nun varlığı Guernica'ya hakaret oluyor. Bu adam Luffy'i öldürmek için o çatıya çıktı. Ölüme kafa attı. Kaido'yu karşısına aldı. Siz gelip iki seraphim saldırdı diye bu adamlarla takım olalım diyorsunuz. 5-6 sayı önce kuduruyordun Luffy sana çöp muamelesi çekti diye.
Sanji 4 değil miydi eğer öyleyse 4 kim?Sanji'nin genleri uyanınca sapkınlık seviyesi de yükseldi herhalde. Bir de alevleri uyanırsa kim bilir nasıl utandıracak sevenlerini.
Tayfanın en güçlü 5. üyesine yakışmayan hareketler bunlar.
Zoroya + yazdı deme. Sanjigiller ile Luffygiller sana savaş açabilirlerDedik o kadar luffy yonkou etmez diye. Ama Zoro sağ kol eder. O da her zaman dövüşe hazır olsa da kendisi elleri bağlı insanları ölüme terk edemem dedi. O yüzden birine saldırsa cp0 tehlikeye girer. O yüzden dövüşmek yerine korumaya geçti. Ayrıca seraphimler kendisine saldırsa direkt dalardı çünkü kendini korumak başkalarını korumaktan kolay.
Luffyden yardım istedi. Demek ki luffy yardım edilmesi gerektiğini anlamayacak kapasitede birisi. O zaman Zoro > luffy. Bölüm gene zoroya + yazdı.
Eğer luffy ve sanjiciler savaş açarsa gerçekten zoroya + yazmıştır. Sanji zaten kuçu kuçu olmayı kabul etmiş içinde köpeklik, cibiliyetinde itlik barındıran birisi olduğunu bugün ispat etmiştir. Sanji nereye varmak ne yapmak istemektedir? ccc Zoro ccc.Zoroya + yazdı deme. Sanjigiller ile Luffygiller sana savaş açabilirler
Evet an itibarıyla tayfayla birlikte hareket etmiyor ama Yamato da bir üyesi tayfanın. Sanji'nin şu anki 4'üncülüğü göstermelik bir 4'üncülük.Sanji 4 değil miydi eğer öyleyse 4 kim?