Pek beğenilmeyen bir konsept olunca insanlar bilinçaltında geçiş arcına malzeme olacak oyuncak olarak kalmalarını istiyor ve bu da fikirlerini etkiliyor bence.Bir de bu seraphim'lere neden oyuncak muamelesi yapıyoru forumda anlamıyorum.
Pek beğenilmeyen bir konsept olunca insanlar bilinçaltında geçiş arcına malzeme olacak oyuncak olarak kalmalarını istiyor ve bu da fikirlerini etkiliyor bence.Bir de bu seraphim'lere neden oyuncak muamelesi yapıyoru forumda anlamıyorum.
Bu heriflerin işlevi ne olacak? Eski şiçilerin yerini alsalar bile asla bir işe yaramayacaklar. Benim gözümde pxlerden tek farkı, şiçi kopyası px olmaları. Şu pxleri de zerre sevmezdim. Ağzından lazer atan robotmuş, peh. Yürü git robot mangası çiz soda, korsan mangasından anladığın yok zaten.Pek beğenilmeyen bir konsept olunca insanlar bilinçaltında geçiş arcına malzeme olacak oyuncak olarak kalmalarını istiyor ve bu da fikirlerini etkiliyor bence.
Wg ordusunun temeli robotlardan oluşacak. Alışın.Bu heriflerin işlevi ne olacak? Eski şiçilerin yerini alsalar bile asla bir işe yaramayacaklar. Benim gözümde pxlerden tek farkı, şiçi kopyası px olmaları. Şu pxleri de zerre sevmezdim. Ağzından lazer atan robotmuş, peh. Yürü git robot mangası çiz soda, korsan mangasından anladığın yok zaten.
İşte böyle olunca hiç bir zevki kalmayacak manganın. İstersen trilyon tane robot yok et, zerre umrumda olmayacak. Duygusuz, beyinsiz robotların yok olması beni ne sevindirir, ne de üzer. Ha bina yıkılmış, ha robot patlamış. Biri taş, diğeri demir.Wg ordusunun temeli robotlardan oluşacak. Alışın.
Yapacak bir şey yok .dİşte böyle olunca hiç bir zevki kalmayacak manganın. İstersen trilyon tane robot yok et, zerre umrumda olmayacak. Duygusuz, beyinsiz robotların yok olması beni ne sevindirir, ne de üzer. Ha bina yıkılmış, ha robot patlamış. Biri taş, diğeri demir.
Seri kötü atıp kitlesel bazda bir kötüleme harekatı başlatabiliriz. Bu sayede satışlar düşer ve soda ne mallık yaptığının farkına varır.Yapacak bir şey yok .d
Zaten edisonu gerçek hayatta sevmem. Hayının teki çıkması şaşırtmazHainin Edison olduğunu söyleyen bir teori bayağı bir beğeni ve yorum almış Reddit'te. Nami geri dönelim deyince istememesi, 1073'te Seraphimlere son emri onun vermesi, gerçek hayatta Edison'un Tesla'dan fikirlerini çalması vs. gibi kanıtlar sunmuşlar.