Bence bu seraphimlerin saldırmasının arkasında 4 ihtimal var.Bu hain meselesinden sonra önceki bölümlere tekrar baktım ve çıkardığım sonuç şu: Gölge Satürn'e benzemekle beraber absürd bir gücü yoksa o olması imkansız. Yani o olacağını düşünmüyorum. Kumaya da benzetenler olabilir ama onun da çıkması imkansız. Asıl şüphelim ise Pisagor. Çünkü öncelikle Shaka ile beraber sistemi kontrol eden kişi oydu. Hatta sistemdeki sıkıntılarla ilgili bilgi veren de oydu. Herkes toplandığında ortalıkta yoktu. Onun dışında son bölümde Pisagor'un hareketlerine ve davranışlarına bakınca vücudunun büyüklüğü ve patlamadan sonra dumanlı haldeyken kameralara zarar verebileceğini de düşünürsek vücudu gölgeli şeklindeki silüete uyuyor. Patlamanın tam olarak kim tarafından ve nasıl olduğu da belli değil. Ayrıca seraphimleri görüp emir vermeyi denemeyen tek Vegapunk şu an kendisi. Bütün bunları tolayına en güçlü hain adayım kendisi. Son olarak bir ihtimal Edison-tesla muhabbetinden Edison çıkabilir ama şüpheli bir hareketine denk gelemedim ben. Bakalım 1-2 bölüme kokusu çıkar gibi....
NOT: Aklıma gelmişken Caribu da hala adadır. Pisagor'un arkasında hissettiği kişi o olabilir. Ama olayla doğrudan ilişkisi olduğunu düşünmüyorum.
Şuanki luffy, kaidoyu indiremez. Kaido ikinci dövüşte ciddiye alır. Adam geleceği görmesine ve alev ejderhası olmasına rağmen dövüş boyunca kullanmadı neredeyse. Üstüne gitti adayı taşıdı kaç kişiyle dövüştü. Luffy bunların hepsini kaido gibi yapıp dayanamazdı.Her ne kadar Luffy'nin şu an Kaido'yu yeneceğini düşünsem de hiç öyle bir havası yok. Şurada Kaido olsa Lucci ve Kaku'yu çözüp, karşısına alıp 1 vs 4 atardı ve çok zorlamazdı bile muhtemelen. Big Mom bile Luffy'den tehlikeli şu an.
Kim ne derse desin bu konuda kanıtlayamaz diye düşünüyorum. Luffy arc sonu o arcın bossunu yenecek seviyeye gelmedi mi her zaman? G5 ful canlı Kaido'yu alır. Kendi de hareket edemeyecek hale gelir tabii.Şuanki luffy, kaidoyu indiremez.
Luffynin son yumruğu Kaidouyu ve belki birazcık daha güçlü bir kötü karakteri her zaman her şartta yenecek bir yumruk...Dediklerine katılıyorum ama savaş sonunda Luffy bütün defterleri kapattıŞuanki luffy, kaidoyu indiremez. Kaido ikinci dövüşte ciddiye alır. Adam geleceği görmesine ve alev ejderhası olmasına rağmen dövüş boyunca kullanmadı neredeyse. Üstüne gitti adayı taşıdı kaç kişiyle dövüştü. Luffy bunların hepsini kaido gibi yapıp dayanamazdı.
Buna işte yenmek denmiyor berabere kaldı anlamına gelir.Wano arcında net Kaido daha üstündü misal.Ne yazıkki Luffy nin net kazandı dediğimiz hiçbir vs sini göremedik bunca zaman.Cidden artık Oda bir seferde bunu göstersin.Yarı ölü baygın şekilde vs sonunda görmekten bıktık.Sözde yonkou ama zerre o aura yok.En koyu luffy fanı bile zannetmiyorum tersini söylesin.Kim ne derse desin bu konuda kanıtlayamaz diye düşünüyorum. Luffy arc sonu o arcın bossunu yenecek seviyeye gelmedi mi her zaman? G5 ful canlı Kaido'yu alır. Kendi de hareket edemeyecek hale gelir tabii.