Ben, Hancock'un gelişmiş kral haki kullandığını düşündüğümden katılmıyorum.Şu çocuk halleriyle bile Seraphim'ler Shichibukai'lerden güçlüdür Mihawk hariç.
Jinbe'nin hiç şansı yok.
Ben, Hancock'un gelişmiş kral haki kullandığını düşündüğümden katılmıyorum.Şu çocuk halleriyle bile Seraphim'ler Shichibukai'lerden güçlüdür Mihawk hariç.
Jinbe'nin hiç şansı yok.
Stella ana beden anlamına gelen bir terim.O bölümü kaçırdım demek.Şimdi yani beynini kesen kişiye stella diyorlar.Niye vegapunk demiyorlar onu anlamadım.
Anladım.teşekkürler.Stella ana beden anlamına gelen bir terim.
Beyazsakal'da gördüğümüz üzere, bir karakterin hoşuna gitmeyen bir şey istendiğinde çiziyor bu ifadeyi yazar. Beş dakika önce canlarını almaya çalışan iki ajanın kelepçelerinin çözülmesini istemelerine verilecek tepki düşünüldüğünde, tutarsız gelmiyor.Zoro ve Luffy'nin verdiği tepki çok absürt değil mi? İşinize yararız değil de köleniz oluruz demiş sanki, ilginç.
Beş dakika önce öldürmek istediğin kişiyi kurtarmakta aynı şey.Beyazsakal'da gördüğümüz üzere, bir karakterin hoşuna gitmeyen bir şey istendiğinde çiziyor bu ifadeyi yazar. Beş dakika önce canlarını almaya çalışan iki ajanın kelepçelerinin çözülmesini istemelerine verilecek tepki düşünüldüğünde, tutarsız gelmiyor.
Elindeki savaş esirini korumaya çalışması gayet savaşçı gururuna uygun bir şey. Zoro'nun kişiliğiyle tutarlı.Beş dakika önce öldürmek istediğin kişiyi kurtarmakta aynı şey.
E işte aynı şey diyorum, kendileirni kurtaran kişilere kelepçeleri çıkarın, yük olmak yerine işinize yarayalım diyor adamlar.Elindeki savaş esirini korumaya çalışması gayet savaşçı gururuna uygun bir şey. Zoro'nun kişiliğiyle tutarlı.