Şiçi Piece yapsın serinin ismini, anlamından bir şey kaybetmez.Serinin başından beri shichi. dövüyor bizimkiler, şimdide robot shici. çıktı başımıza. Oda seriyi sündüre sündüre güç dengesi falan bırakmadı.
Sen Zoro'yu bir güç kıstası olarak saymıyor musun?Hahaha öyle düşünmeye devam et ne diyeyim sana Garp fanı adamsın
Sen zoroyu birileriyle mi kıyaslıyorsun ha !!Sen Zoro'yu bir güç kıstası olarak saymıyor musun?
Kıyaslamıyorum zaten. Onu görüp de hayatta kalmayı büyük bir başarı sayıyorum. Sen ise buna rağmen kabul etmiyorsun Seraphim'lerin ne kadar güçlü olduklarını.Sen zoroyu birileriyle mi kıyaslıyorsun ha !!
Kaç para aldın seraphimleri savunmak için?Kıyaslamıyorum zaten. Onu görüp de hayatta kalmayı büyük bir başarı sayıyorum. Sen ise buna rağmen kabul etmiyorsun Seraphim'lerin ne kadar güçlü olduklarını.
Ezemeyebilir. Kairoseki bir iskelet falan kullanmış olabilir vegapunk. Dışları da kingin bedeni. İskelet de kairoseki ise hakikatten aşırı sert ve dayanıklı olacaklar. Hatta zirve olacaklar. Elmasa yumruk atıp kırmak gibi bir şey bu. Seride böyle bir şey görmedik. Elmas sertliğinde haki çıkarsa belki. Kral haki ekleyince elmas sertliği oluşur belki.Luffy kral hakiyle vurup bu seraphimleri ezemiyorsa robot işinin tadı kaçar.
Jinbei balıkadam yalnız, meyvesi yok.Komplike robotlar o konuda hem fikirim. Ama hakin varsa bunun bir önemi yok. Jinbei hala dişine göre bir rakiple karşılaşmadı. Şu an tahminim Yonkou sol kolu gücünde olduğu. 1 güçlendirmeyle halledemeyeceği şey değil. Meyve uyandırır belki de kim bilir. Orjinal her zaman kopyasını geçer , son savaşa kalmayacaklarsa bu arc geçer Jinbei. Ki kalsalar dahi o zamana kadar daha güçlü olma ihtimalleri var, daha çocuklar çünkü, gelişebilir ve güçlenebilir bu robotlar.
Fazla abartmaya gerek yok. Biraz işlensin bunların da modası geçecek.Ezemeyebilir. Kairoseki bir iskelet falan kullanmış olabilir vegapunk. Dışları da kingin bedeni. İskelet de kairoseki ise hakikatten aşırı sert ve dayanıklı olacaklar. Hatta zirve olacaklar. Elmasa yumruk atıp kırmak gibi bir şey bu. Seride böyle bir şey görmedik. Elmas sertliğinde haki çıkarsa belki. Kral haki ekleyince elmas sertliği oluşur belki.