Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1075: Labo-Katmanı Ölüm Oyunu

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 32 19.8%
  • Orta

    Kullanılan: 28 17.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 102 63.0%

  • Kullanılan toplam oy
    162
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pisagor un verdiği tepkiden hain diye düşündüklerimizin Seraphimler olduğunu gösteriyor. Peki onları kim yönetiyor.Gorosei olsa CP0 göndermez Seraphimlere direk emir verirdi ugrasmazdı. CP0 da artık hedefte olduğuna göre hain çok enteresan biri çıkacak.
 
Jinbei balıkadam yalnız, meyvesi yok.
Kafa gitmiş yahu. Jinbei hakiyle , diğer robot seraphimlerin orjinal sahipleri de meyve uyanışıyla bunları yenebilecek seviyededirler diye düşünüyorum. Ama ileride bu robotlar büyüdükçe güçlenecekler büyük ihtimal. O zaman çok sıkıntı yaratırlar.

Hele ki Jinbei özel bir karakter benim gözümde. Balık adamların en güçlüsü ve Korsanlar kralı tayfasından da torpilli. 1 haki güçlendirmesiyle yenecektir. En azından düşüncem bu yönde. Robotlar ileride kendini geliştirip, büyüyecekler diye varsayıyorum zaten.
 
Gölge deyince aklıma bir tek Moria geliyor. Moria'nın işimi diyeceğim ama böyle bir şey yapması için sebep yok. Kendini farkettirmeden sinsi sinsi işini yapacak bir tip. Savaş sonunda Moria yakalanması ile bağlı bir durum olma ihtimali var. Serapim moria olabilir veya Dünya hükümeti Vegapunk dışında bir bilim departmanı daha olup Vegapunk'ın çalışmalarından yararlanıp Moria'nın güçlerini kullanmış da olabilir. Bakalım ilerde ne çıkacak.

Şu Caribou'da gemide fıçıda idi. Onun çıkma ihtimali de var. Ama bu kadar gizeme soktuktan sonra çıkacak sonuç anca dünya hükümetinin ajanı çıkması olur ancak.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık