Bu ne alakaIm neden Vivi'nin posterine bakıyordu o halde? Çok anlamsız olur.
Serinin en önemli karakterlerinden birinin Alabasta'da o kadar aciz hallerde bulunması gibi bi durumu hiç düşünemiyorum. Nami'yi hamamda dikizleyen adam bu.

Bu ne alakaIm neden Vivi'nin posterine bakıyordu o halde? Çok anlamsız olur.
Serinin en önemli karakterlerinden birinin Alabasta'da o kadar aciz hallerde bulunması gibi bi durumu hiç düşünemiyorum. Nami'yi hamamda dikizleyen adam bu.
850 bölüm önce Im diye bir karakter yoktu ki olsa bile Croco'yu dövse gerçek kimliği ortaya çıkardı .Hiçbir kral Croco'yu dövemezCobra im olsa crocodan dayak yemezdi bence.
Cevap soruda aslında Vivi gibi birisini kim ciddiye alır yani bir Im'in elinde Teach var Luffy var ikisi de yeni dünyada isim yapmış .Vivi ne yapmış ta Im tanıyor? En mantıklı açıklama Vivi 'yi yakından tanıyor olmasıIm neden Vivi'nin posterine bakıyordu o halde? Çok anlamsız olur.
Son antik silah carou ,vivinin ördeği.Viviyi kullanıp carouyu adaya saldırttı im.Belki.Cevap soruda aslında Vivi gibi birisini kim ciddiye alır Im yani bir elinde Teach var bir elinde Luffy ikisi de dünyada işim yapmış .Çivi ne yapmış ta Im tanıyor en mantıklı açıklama Vivi 'yi yakından tanıyor olması
İm luffynin annesi.Luffye gelin adayı olarak viviye bakıyor.Belki.ım kadın. Topukların sesinden belli gerçi animeyi baz almak olmaz ama küçük bir ipucuda olabilir
im viviye platonik aşık ondan bakıp duruyor.Im neden Vivi'nin posterine bakıyordu o halde? Çok anlamsız olur.
Düşünün bir de asıl hain Zoro'durLuffy marineford'da abisini kaybedip 2y olayını duyurduğunda tayfa resmen kendini Luffy'ye hizmete adadı. Kendi hayallerinden önce Luffy'nin hayalini gerçekleştirmeye çalışıyorlar resmen. Hepsi de o yüzden eğitim yaptılar sırf Luffy için. Tayfa '' Luffy korsanlar kralı olacak adam'' diyerek rakiplere saldırıyor zaten. O yüzden o iş yaş biraz be dostum. Olursa da yine sıvama olur zaten. Büyük ihtimal Caribou ya da Veganın klonlarından biridir.