Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1074 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"He did something else" Aman tanrım ne kadara çıklayıcı bir spoiler. Serinin 5-10 yılı kalmış adam hala gizem kasıyor delirecem
 
Kral ingilizce dersi almaya başladım udemy den ortalardayım ilk başt kendim çevirdim sonra translateden de yardım aldım o egghead ile straw hats ı görmememişim kusura bakmayın bide klavye sıkıntılı miladı dolduracak az kaldı.
Zoro'nun kaybolma durumu oldugu spo'yu yanlis çevirmek daha dogru sonra üzülüyorlar. Bölüm net iyi :hhh:
 
Olacağından değil ama tayfadan birinin hain olma ihtimali beni heyecanlandırıyor. Hani olur da Oda bizlere kaliteli bir köstebek hikayesi anlatırsa eğer IMDB'den, tüm Wano Arc bölümlerine 10 veririm. Animeye de laf etmem bundan sonra.
 
Olacağından değil ama tayfadan birinin hain olma ihtimali beni heyecanlandırıyor. Hani olur Oda bizlere kaliteli bir köstebek hikayesi anlatırsa eğer IMDB'den, tüm Wano Arc bölümlerine 10 veririm. Animeye bile laf etmem.
Luffy marineford'da abisini kaybedip 2y olayını duyurduğunda tayfa resmen kendini Luffy'ye hizmete adadı. Kendi hayallerinden önce Luffy'nin hayalini gerçekleştirmeye çalışıyorlar resmen. Hepsi de o yüzden eğitim yaptılar sırf Luffy için. Tayfa '' Luffy korsanlar kralı olacak adam'' diyerek rakiplere saldırıyor zaten. O yüzden o iş yaş biraz be dostum. Olursa da yine sıvama olur zaten. Büyük ihtimal Caribou ya da Veganın klonlarından biridir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık