Belki de Wapol ayna da kendini görüp ben böyle mi görünüyorum tipe bak demiştir. Bu arada gerçek vegapunk Zoro'yu gördü mü?
İsim belirtip nokta atışı ile hedef belirtmek istemedim ama kendisi anlamış zatenLucci fanları diyon, kf de bir tane var zaten.
Cobra im olsa crocodan dayak yemezdi bence.Sanırım Wapol olayını çözdüm!
Wapol aslında Nefertari Cobra'nın ölmediğini gördü
Im aslında Nefertari Cobra
Diğer 19 ülkenin lideri Mariejois'e giderken tek gitmeyen Cobra hanedanıydı ama altında yatan başka sebepler var
Şimdi Im bir adayı yok edebilecek bir silaha sahip
Antik silah Pluton ada yok edebilecek kapasitede
Croco Cobra'nın antik silahı bulmaya yarayan anahtarı sakladığından şüphe ediyor .
Sabo Cobra'nın Im olduğunu öğrendi ve Cobra gerçek kimliğini gizleyemediği için öldü süsü verildi .Sabo eğer Cobra Im deseydi adam öldüğü için inanmayacaktı kimse
Im neden Vivi'nin posterine bakıyordu o halde? Çok anlamsız olur.Sanırım Wapol olayını çözdüm!
Wapol aslında Nefertari Cobra'nın ölmediğini gördü
Im aslında Nefertari Cobra
Diğer 19 ülkenin lideri Mariejois'e giderken tek gitmeyen Cobra hanedanıydı ama altında yatan başka sebepler var
Şimdi Im bir adayı yok edebilecek bir silaha sahip
Antik silah Pluton ada yok edebilecek kapasitede
Croco Cobra'nın antik silahı bulmaya yarayan anahtarı sakladığından şüphe ediyor .
Sabo Cobra'nın Im olduğunu öğrendi ve Cobra gerçek kimliğini gizleyemediği için öldü süsü verildi .Sabo eğer Cobra Im deseydi adam öldüğü için inanmayacaktı kimse